Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

2020 az esküvők éve

| Madarász Réka | Sztárok

A tökéletes esküvő kulcsa, hogy az ifjú pár megtalálja azokat a szolgáltatókat, akik leveszik a terheket a vállukról. Ezt a célt szem előtt tartva szervezik meg évről évre városunkban az esküvő kiállítást – október 20-án immár hetedik alkalommal.

Minden év októberének valamelyik vasárnapján egy helyen – idén harmadszor a Liszt-központban – gyűlnek össze mindazok, akik abban segíthetnek, hogy életünk legszebb napján teljes pompánkban tündökölhessünk. A VII. Soproni Esküvő kiállításon mindent megtalálhatnak a jegyespárok, ami a nagy naphoz nélkülözhetetlen: fotóst, videóst, DJ-t, zenekart, esküvői helyszíneket, szertartásvezetőt, ceremóniamestert, ékszer- és virágboltosokat stb., sőt az épület előtt megcsodálhatnak egy esküvői autót is. 

– Több mint tíz év tapasztalatai alapján bátran kijelenthetem, hogy a jó esküvő titka a megfelelő szolgáltatókban rejlik – tudtuk meg Dávid Viktória főszervezőtől. – Ha megleljük azokat, akikre nyugodtan rábízhatjuk magunkat, megkímélhetjük magunkat rengeteg felesleges idegeskedéstől, és felhőtlenül élvezhetjük a nagy napot. Hatalmas segítséget jelenthet egy esküvőszervező felfogadása, amire szerencsére egyre többen tartanak igényt. Ha az ifjú pár mentesül a szervezéssel járó megpróbáltatások alól, foglalkozhatnak önmagukkal és a násznéppel, akkor szinte biztos, hogy jó esküvő kerekedik.

Az előző években sokan érdeklődtek a soproni rendezvény iránt. Ha valaki nem is akar rögtön ott helyben esküvői helyszínt foglalni, remek ötleteket gyűjthet, és a kiállítók is szívesen állnak a rendelkezésére hasznos tanácsaikkal. Az idei esemény különlegessége lesz a sminktanácsadás, a bérelhető fotobox és a párosító workshop. 2020 egyébként előreláthatólag az esküvők éve lesz: a házasulandók hihetetlenül kedvelik ugyanis a kerek évszámokat, ráadásul a dupla dátumok szinte mindegyike szombatra esik.

A szervezők nagy szeretettel várják a jegyespárokat és az érdeklődőket október 20-án 10 és 18 óra között a Liszt Ferenc Kulturális Központban.

Kapcsolódó cikkek

A színek pszichológiája

A színek pszichológiája

2024. 04. 10. | Madarász Réka

Nem is gondolnánk, hogy a színek milyen óriási szerepet játszanak az életünkben. A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. Az á...