Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Zsófi és Jeca továbbra is Sopronban játszik

| Munkatársunktól | Sport

Már ősszel a következő szezonokat készítik elő a Sopron Basketnál: a klub bejelentette, hogy Fegyverneky Zsófia további egy évig, Jelena „Jeca” Brooks pedig 2023-ig városunkban kosárlabdázik.

Mindkét meghatározó játékos aláírta új kontraktusát, amelyet követően a Soproni Téma Fegyverneky Zsófiát kereste meg. A csapatkapitány lapunk kérdésére elmondta: nagyon örül annak, hogy már ilyen korán szerződési ajánlatot kapott a klubtól, amelyet örömmel fogadott el és írt alá. 

– Nem sok profi kosaras mondhatja el magáról, hogy már az ősz elején tudja, hol fogja folytatni a következő szezonban – mondta Fegyverneky Zsófia. – Örülök, hogy ez megadatott nekem, ennél tovább egyelőre nem akarok gondolkodni. Harminchat éves vagyok, de őszintén elmondhatom, hogy most is nagyon élvezem a napi munkát, az edzéseket, úgy érzem, jó formában vagyok, hozzá tudok tenni a Sopron Basket játékához. Amit szintén ki kell emelnem: Gáspár Dávid vezetőedzővel nagyon szeretek együtt dolgozni, így nem sokat gondolkodtam azon, folytassam-e további egy évre a profi játékot.

A kiváló játékos hozzátette: az új szerződés aláírásától függetlenül most arra koncentrál, hogy az október elején indult szezonból minél többet kihozzanak. Zsófi úgy érzi, van potenciál a csapatban, reméli, hogy idén is sok örömet okoznak majd a Sopron Basket szurkolóinak.

Kapcsolódó cikkek