Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Vízipólós elképzelések

Vízipólós elképzelések

| Rázó László | Sport

Idén megerősödve vég neki az ob II-es bajnokságnak a Soproni Vízilabda Sport Egyesület. A cél az, hogy az élmezőnyben végezzenek.

A tavalyi évben a csapatépítés volt a célja az ob II-ben szereplő soproni vízilabdázóknak. Az együttest a felnőtt korú játékosok mellett az ifi–serdülő korosztály fiataljai alkotják. Matyuga-Kovács Rita, a Soproni Vízilabda Sport Egyesület vezetőedzője elmondta: idén jelentősen erősödtek, hiszen a tavalyi csapatból senki sem távozott, ugyanakkor center és bekk pozícióba is érkezett egy-egy szombathelyi születésű, kiváló játékos. Jenei Dániel és Doma Péter játékát ráadásul a csapat edzője, Fent Gergő László is kiválóan ismeri, hiszen utánpótlás korosztályban Szombathelyen már dolgoztak együtt.

– Mind a két játékos Sopronban tanul, azzal, hogy hozzánk igazoltak, az iskola mellett folytatni tudják a sportolói pályafutásukat is – mondta el a vezetőedző. – Az ob II-es keret összességében nem változott sokat, ezért bízunk abban, hogy az új játékosokat hamar be tudjuk építeni a csapatba. Továbbra is fontos szerepet kapnak majd a serdülő–ifi korú, fiatalabb játékosaink is, rájuk természetesen hosszú távon számítunk. Idei célunk a bajnokság élmezőnyében végezni. Kemény munkát folytatunk hetek óta, nagyon remélem, hogy ez a bajnokságban meghozza a gyümölcsét.

Kapcsolódó cikkek

Csillagos ötös kosárszezon

Csillagos ötös kosárszezon

2018. 12. 19. | Rázó László

Euroliga második hely, magyar bajnoki cím, kijutás a válogatottal a jövő évi Európa-bajnokságra – Fegyverneky Zsófia pályafutása legjobb évét zárta 2018-ban. A rutinos hátvéd családanyaként is folyamatosan helytáll, férjével, Dénes Gáborral és hároméves kisfiával készül a karácsonyra.