Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Újabb tornászsikerek
A soproni tornászok ismét sikeresen versenyeztek. Felső sor balról jobbra: Csiszér Júlia, Gárdonyi Jázmin, Orbán Rebeka, Kiss Kata, Henye Virág, Hámori Hanna, Fodróczy Zsófia, Faragó Réka Köz

„A kitartó munka meghozta az eredményeket”

Újabb tornászsikerek

| Rázó László | Sport

A Soproni Torna Club utánpótláskorú versenyzői is részt vettek a Magyar Torna Szövetség országos versenyén, ahol szép sikereket értek el.

A legkisebb, azaz Zsebibaba korosztályban a 2011-ben születettek között a Fark Barbara, Hámori Hanna, Henye Virág, Hercegfalvi Liza, Horváth Lotti, Lakatos Róza, Szakonyi Eszter összeállítású csapat nagyon fegyelmezetten versenyzett, és a 6. helyet szerezte meg. Sérülés miatt Lázár Luca nem indulhatott.

A 2010-ben születettek kategóriájában a Csiszér Júlia, Faragó Réka, Fodróczy Zsófia, Gárdonyi Jázmin, Kiss Kata, Orbán Rebeka összetételű csapat szintén a 6. lett. Közvetlenül mögöttük a másik soproni csapat végzett a hetedik helyen, ők az Oroszfalvi Regina, Tóth Léna, Vass Virág, Vidó Virág, Vigh Piroska összeállításban versenyeztek.

A 2008–2009-ben született tornászok, Pölz Réka, Völgyi Angelika, Zrínyi Zselyke a gyermek haladó elit kategóriában indultak. A csapat a 8. helyen végzett, Pölz Réka pedig ugrásban a 4. helyet szerezte meg úgy, hogy alig 1 tizeddel maradt le a dobogóról.

– Az országos döntőben elért eredmények megerősítenek bennünket abban, hogy jó úton járunk és folytatni kell a megkezdett utat a fiatalabb tornászainkkal is – mondta Kőhidiné Fleck Szilvia, a Soproni Torna Club szakosztályvezetője. – A kitartó és kemény munka meghozta az eredményeket. A lányok és edzőik, Csete Ágnes, Kőhidiné Fleck Szilvia, Szűts Judit, Brenner Erzsébet és Főző Csaba a célok elérése érdekében nagy energiával dolgoznak minden nap. A jövő év nagy kihívások elé állít bennünket, hiszen minden fiatal tornászunk egy kategóriával feljebb lép, ami azt jelenti, hogy még nehezebb gyakorlatokat és komolyabb elemeket kell megtanulniuk.

Kapcsolódó cikkek