Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Újabb győzelmek

| Munkatársunktól | Sport

A múlt heti prágai meccsen a Sopron Basket ismét fantasztikusan játszott.

Csak az első negyedben volt szoros a meccs, utána végig vezetve, magabiztosan győzött a csapat a cseh fővárosban. A végeredmény: USK Praha – Sopron Basket, 61–77.

Hétvégén aztán hazai pályán folytatta szereplését a Sopron Basket, az ellenfél pedig a kiváló erőkből álló győri együttes volt. A megyei rangadón Page és Langhorne klasszisteljesítményt nyújtott, a második félidőben Turner és Crvendakic is beszállt a pontgyártásba, a csapat jól védekezett, a különbség pedig folyamatosan nőtt. A végeredmény: Sopron Basket – CMB CARGO-UNI Győr, 63–49.

– Fantasztikus munkát végeztünk az Euroligában, most kicsit kiélvezhetjük a sikert, büszke vagyok a csapatomra – összegzett Roberto Iniguez.
A Sopron Basket szerdán este 6-kor a Bourges Basket csapatát fogadja az Euroliga utolsó csoportmeccsén, szombaton pedig a Cegléd otthonában lépnek pályára a soproni hölgyek.

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...