Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Turris SE: sikeres asztaliteniszezők

| Munkatársunktól | Sport

A Nagykanizsán rendezett régiós újonc ranglistaversenyen a három nyugat-dunántúli megye legjobbjai vettek részt.

Az U11-es korosztályban Imre Gábor első lett, míg Kiss Máté a második helyet szerezte meg. Imre Gábor egy korosztállyal feljebb, az U13-asoknál is bizonyított: kiváló versenyzéssel bronzérmes lett.

Szintén a nyugati régió fiatal pingpongosai mutathatták meg tudásukat a Celldömölkön rendezett újonc és serdülő területi ranglistaversenyen. Az U13-asoknál Fehér Hugo bronzérmes lett. Az U15-ös korosztályban Fehér Leó bajnoki címet szerzett, mögötte pedig Fehér Hugo végzett a második helyen. Az U15-ös páros versenyben „taroltak” a soproniak: a Fehér Leó – Fehér Hugo kettős lett az aranyérmes, Keszei Róbert pedig a veszprémi Epringer Mártonnal az oldalán a bronzérmet gyűjtötte be. A lányok versenyében az U15-ösöknél Tóth Nóra párosban a harmadik, egyéniben pedig a negyedik helyezést tudta elérni.

A területi ifi ranglistaversenynek Mohács adott otthont. Az U18-as mezőnyben a 15 éves Fehér Leó – Söveges Zalán páros az ezüstérmet szerezte meg, egyéniben pedig Fehér Leó a negyedik helyen végzett.

– A ranglistaversenyek kiemelten fontosak a számunkra, hiszen ezeken a megmérettetéseken szerezhetnek értékes ranglistapontokat fiatal játékosaink – mondta el Tóth Tibor vezetőedző.

– A Turris SE országos szinten az első nyolc egyesület között van, az eredmény jó visszajelzés számunkra. Fontos, hogy az utánpótláskorú játékosaink a saját korosztályuk legjobbjaival mérkőzzenek, ugyanakkor az NB II-ben és NB III-ban már a felnőttek között is megmutathatják magukat. Büszkék vagyunk a fiatal soproni asztaliteniszezők sikereire.

Kapcsolódó cikkek