Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Túrázzon egy fáért – egyedül vagy családdal!

| Munkatársunktól | Sport

A Shotokan Tigrisek SE korábban sikeresen indult az egyik hipermarket „Ön választ, mi segítünk” pályázatán, így támogatást nyert családi túra megrendezésére.

 A koronavírus-járvány miatt érvényes korlátozások azonban nem teszik lehetővé a közös túra megtartását. – Egyesületünk elkötelezett a szabályok betartásában, az a döntés született, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is egyéni/ családi túra teljesítése után biztosítjuk az otthon elültethető fát vagy virágokat – tájékoztatta lapunkat a Shotokan Tigrisek SE. – Amennyiben a nyáron lehetővé válik, akkor a közös programot is pótolni fogjuk.

A túrát bárki megteheti, az útvonal szabadon választható – az útközben készült fotóval vagy digitálisan rögzített útvonallal szükséges igazolni a teljesítést. A beküldők egy gyümölcsfát vagy több virágot, illetve fűszernövényt kapnak.

További információk az egyesület facebook-oldalán (www.facebook.com/ShotokanSopron) vagy a www.stse.hu oldalon találhatók.

Kapcsolódó cikkek

Sportszerű bajnokság

Sportszerű bajnokság

2022. 06. 22. | Munkatársunktól

Lezárult a 2021–22-es városi kispályás labdarúgó-bajnokság. Az utolsó meccseket követően az eredményhirdetést is megtartották: az 1. osztály felsőházá...