Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Tornászérmek
A Soproni Torna Club vidékbajnok csapata: Csete Luca, Soós Vivien, Sugár Krisztina, Pölz Tímea, Kerényi Dzsenifer

Tornászérmek

| Munkatársunktól | Sport

12 fiatal soproni versenyző szerepelt a Magyar Torna Szövetség által rendezett serdülő és ifjúsági vidékbajnokságon.

A Soproni Torna Club által benevezett sportolóknak komoly konkurenciával kellett megküzdeniük, hiszen 16 csapat és 48 egyéni versenyző indult.

– A Csete Luca, Kerényi Dzsenifer, Pölz Tímea, Soós Vivien, Sugár Krisztina összeállítású serdülő „A” csapatunk minden várakozást felülmúlt: a lányok megnyerték a vidékbajnokságot a 16 csapatot felvonultató mezőnyben – mondta el Kőhidiné Fleck Szilvia, a Soproni Torna Club szakosztályvezetője. – A csapatbajnoki elsőség mellett Sugár Krisztina jóvoltából elhoztuk az egyéni összetett aranyérmet is, ugrásban Soós Vivien, gerendán pedig Pölz Tímea állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. A tavalyi bajnokcsapatból három lány idén januárban abbahagyta a tornát, így rövid idő alatt kellett új csapatot felépíteni, fiatalokat a mélyvízbe dobni. Még ma sem hisszük el, olyan fantasztikusak ezek az eredmények!

A serdülő korosztály Gigler Bianka, Hujber Hanna, Varga Regina, Vidó Hanna összeállítású „B” csapata a 9. helyen végzett. Az ifjúsági korcsoportban az STC csapata Farkas Kitti, Máté Dorka, Török Borbála összetételben versenyzett. A fiatalok a felkészülést hátráltató sérülések ellenére is az előkelő 4. helyen végeztek.

Kapcsolódó cikkek