Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Szeret kerékpározni?

| Munkatársunktól | Sport

Megkérdeztük a soproniakat.

Marosszéky-Cotard Borbála:  Szoktam és szeretek is kerékpározni. Sokszor gyorsabban halad az ember, mintha autóval közlekedne. Biciklivel tíz perc, míg beérek a munkahelyre, s nem mellesleg, egészséges is a mozgás.


Herceg Róbert:  Ha tehetem, akkor kerékpározom vagy rollerezek a belvárosban. Lemértem: otthonról a munkahelyre negyedóra alatt érek be autóval, kerékpárral ugyanez az út csupán nyolc perc.


Vitányi Veronika:  Minden ötven év feletti embernek javaslom, hogy rendszeresen kerékpározzon! Jót tesz az egészségnek, a szervezetnek a mozgás. A legjobb, ha a szabadban, az erdőben biciklizünk, mert így a tájat is megcsodálhatjuk.


Maráczi Barnabás:  Sopronban nagy a gépjárműforgalom, de adott a kerékpározás lehetősége, jól kiépített a kerékpárút-hálózat. Mindenkinek ajánlani tudom, hogy üljön biciklire, és égesse a kalóriákat!


Kapcsolódó cikkek

Csillagos ötös kosárszezon

Csillagos ötös kosárszezon

2018. 12. 19. | Rázó László

Euroliga második hely, magyar bajnoki cím, kijutás a válogatottal a jövő évi Európa-bajnokságra – Fegyverneky Zsófia pályafutása legjobb évét zárta 2018-ban. A rutinos hátvéd családanyaként is folyamatosan helytáll, férjével, Dénes Gáborral és hároméves kisfiával készül a karácsonyra.