Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
SVSE: tart a hazai nyeretlenség
Habár több helyzetet dolgozott ki a hétvégi meccsen, mégsem tudott a Vác FC csapata ellen győzni az SVSE Fotó: Godavszky Helga

SVSE: tart a hazai nyeretlenség

| Páder Vilmos | Sport

Tovább tart az SVSE labdarúgóinak sikertelensége a hazai pályán. A Vác FC elleni 0–0-s döntetlen és a labdarúgók játéka nem örvendeztette meg a hazai közönséget…


Az eredménytelenség a Vác elleni mérkőzésen bénítólag hatott a já­­tékosokra, melynek köszönhetően már a hűséges szurkolói mag is megfeleződött: szinte üresek voltak a stadion lelátói. A legkitartóbb drukkerek reményked­­ve a hazai sikerben még váltottak jegyet a hétvégi Vác elleni hazai mérkőzésre. A vasutas fiúk játéka lassúnak bizonyult, a jobbnál jobb helyzetekből még jobbat akartak, a százszázalékos ziccereket pedig kihagyták. Mentségükre legyen mondva, hogy küzdöttek, de a góllövés továbbra sem megy Erdélyiéknek. A szakmai stáb többféle játékrendszert kipróbált a siker érdekében, ám eredménytelenül. Nagy meglepetésre a jobb oldali védő Fazakas Gézát a 80. percben küldték pályára támadónak. A fanatikus játékos nagyon akart, űzte-hajtotta társait, mintha az élete múlt volna ezen a találkozón; végül majdnem gólt fejelt.

Az összességében küzdelmes mér­­kő­­zésen a több helyzetet ki­­dolgozó, de azokat elmulasztó Sopron közelebb került a győzelemhez. A Vác fegyelmezett, masszív csapat benyomását keltette, nem véletlenül áll a ta­­­bella hatodik helyén.

A Káposztás utcában tovább tart a hazai sikertelenség, javításra ismét idegenben lesz lehetőség: a hétvégén Zalaegerszegre látogat a Supka-legénység. Sopronban május 3-án a megyei rangadón, a Mosonmagyaróvár ellen lehet javítani.

Kapcsolódó cikkek