Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

SVSE: döntetlen a Csákvár ellen
Fotó: Godavszky Helga

SVSE: döntetlen a Csákvár ellen

| Munkatársunktól | Sport

A játékosok hozzáállása pozitív volt, küzdöttek, hajtottak, de még a csapatépítés elején tartunk - mondta a soproniak mestere.

Soproni VSE-Aqvital FC Csákvár  0-0  (0-0)

Sopron, 250 néző.


Vezette:
Gyarmati II Tibor (Dolnegó Bálint, Kulman Tamás)

  SOPRON: Gelei V. – Fazakas, Ágh, Fehér Z., Bor – Kővári, Tóth M. (Szabó L., 78.), Hadházi – Szőke (Harangozó, 46.), Garda, Kokenszky (Batizi-Pócsi, 64.). Vezetőedző: Németh Szabolcs 

CSÁKVÁR: Horváth D. – Pintér B., Tar, Csonka, Baranyai Á. – Oldal (Molnár T., 83.), Sándor Gy., Mészáros D. (Bokros Sz., 78.) – Daróczi (Magyari, 65.), Jelena, Galambos. Vezetőedző: Szanyó Károly

Kiállítva: Jelena Richárd (szándékosan hanyatt lökte ellenfelét) az 53., Ágh Zoltán (második sárga lap) az 56. percben

MESTERMÉRLEG

  Németh Szabolcs: – Közelebb álltunk a győzelemhez, három ordító nagy helyzetünk volt, de sajnos ezeket nem tudtuk értékesíteni. A játékosok hozzáállása pozitív volt, küzdöttek, hajtottak, de még a csapatépítés elején tartunk. 

  Szanyó Károly: – Küzdelmes mérkőzést játszottunk, helyzeteink voltak, a maximumot hozták ki a meccsből a játékosaim. Nagy egyéni csaták voltak, de a foci sava–borsa, a gól hiányzott.

Kapcsolódó cikkek

Asztalitenisz évadzáró

Asztalitenisz évadzáró

2018. 06. 27. | Páder Vilmos

Vegyes érzelmek tarkították a Turris SE asztalitenisz évadzáróját. A Kőszegi úti sportcsarnokban tartott összejövetelen ott voltak az egyesület teke szakosztályának képviselői, valamint a soproni asztalitenisz nagy öregje, a sportág újjáélesztője, Puskás Árpád is.

Esterházy Regatta

Esterházy Regatta

2018. 06. 27. | Munkatársunktól

Hétvégén rendezték az Esterházy Regattát a Fertő tavon. A verseny különlegessége az volt, hogy nem klasszikus versenyhajók, hanem többszemélyes túrahajók mérhették össze tudásukat.