Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

SVSE: döntetlen a Csákvár ellen
Fotó: Godavszky Helga

SVSE: döntetlen a Csákvár ellen

| Munkatársunktól | Sport

A játékosok hozzáállása pozitív volt, küzdöttek, hajtottak, de még a csapatépítés elején tartunk - mondta a soproniak mestere.

Soproni VSE-Aqvital FC Csákvár  0-0  (0-0)

Sopron, 250 néző.


Vezette:
Gyarmati II Tibor (Dolnegó Bálint, Kulman Tamás)

  SOPRON: Gelei V. – Fazakas, Ágh, Fehér Z., Bor – Kővári, Tóth M. (Szabó L., 78.), Hadházi – Szőke (Harangozó, 46.), Garda, Kokenszky (Batizi-Pócsi, 64.). Vezetőedző: Németh Szabolcs 

CSÁKVÁR: Horváth D. – Pintér B., Tar, Csonka, Baranyai Á. – Oldal (Molnár T., 83.), Sándor Gy., Mészáros D. (Bokros Sz., 78.) – Daróczi (Magyari, 65.), Jelena, Galambos. Vezetőedző: Szanyó Károly

Kiállítva: Jelena Richárd (szándékosan hanyatt lökte ellenfelét) az 53., Ágh Zoltán (második sárga lap) az 56. percben

MESTERMÉRLEG

  Németh Szabolcs: – Közelebb álltunk a győzelemhez, három ordító nagy helyzetünk volt, de sajnos ezeket nem tudtuk értékesíteni. A játékosok hozzáállása pozitív volt, küzdöttek, hajtottak, de még a csapatépítés elején tartunk. 

  Szanyó Károly: – Küzdelmes mérkőzést játszottunk, helyzeteink voltak, a maximumot hozták ki a meccsből a játékosaim. Nagy egyéni csaták voltak, de a foci sava–borsa, a gól hiányzott.

Kapcsolódó cikkek

SKC: következik a Kaposvár

2017. 10. 18. | Munkatársunktól

Második győzelmére készülhet a Soproni KC az idei bajnokságban: Váradi Kornél tanítványai múlt pénteken Kecskeméten tudtak nyerni. Most pénteken pedig ismét „tévés meccsen” szerepel a csapat, amely 18.45-től a Kaposvárt fogadja a Novomatic-arénában.