Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

SVSE: döntetlen a Csákvár ellen
Fotó: Godavszky Helga

SVSE: döntetlen a Csákvár ellen

| Munkatársunktól | Sport

A játékosok hozzáállása pozitív volt, küzdöttek, hajtottak, de még a csapatépítés elején tartunk - mondta a soproniak mestere.

Soproni VSE-Aqvital FC Csákvár  0-0  (0-0)

Sopron, 250 néző.


Vezette:
Gyarmati II Tibor (Dolnegó Bálint, Kulman Tamás)

  SOPRON: Gelei V. – Fazakas, Ágh, Fehér Z., Bor – Kővári, Tóth M. (Szabó L., 78.), Hadházi – Szőke (Harangozó, 46.), Garda, Kokenszky (Batizi-Pócsi, 64.). Vezetőedző: Németh Szabolcs 

CSÁKVÁR: Horváth D. – Pintér B., Tar, Csonka, Baranyai Á. – Oldal (Molnár T., 83.), Sándor Gy., Mészáros D. (Bokros Sz., 78.) – Daróczi (Magyari, 65.), Jelena, Galambos. Vezetőedző: Szanyó Károly

Kiállítva: Jelena Richárd (szándékosan hanyatt lökte ellenfelét) az 53., Ágh Zoltán (második sárga lap) az 56. percben

MESTERMÉRLEG

  Németh Szabolcs: – Közelebb álltunk a győzelemhez, három ordító nagy helyzetünk volt, de sajnos ezeket nem tudtuk értékesíteni. A játékosok hozzáállása pozitív volt, küzdöttek, hajtottak, de még a csapatépítés elején tartunk. 

  Szanyó Károly: – Küzdelmes mérkőzést játszottunk, helyzeteink voltak, a maximumot hozták ki a meccsből a játékosaim. Nagy egyéni csaták voltak, de a foci sava–borsa, a gól hiányzott.

Kapcsolódó cikkek

Kupadöntő

2018. 03. 14. | Munkatársunktól

Március 23–25-ig Sopronban rendezik meg a kosárlabda Killik László női Magyar Kupa nyolcas döntőjét. A résztvevő csapatok: ZTE NKK, CMB CARGO UNI Győr, VBW CEKK Cegléd, Atomerőmű KSC Szekszárd, PEAC-Pécs, Sopron Basket, PINKK-Pécsi 424, Aluinvent DVTK. A negyeddöntőket pénteken, az elődöntő mérkőzéseit szombaton tartják, vasárnap a bronzmeccs délután fél négykor, a döntő pedig 18 órakor kezdődik a Novomatic-arénában. Kapunyitás minden nap az első mérkőzést megelőzően egy órával.