Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
SVSE: akaratgyenge, méltatlan játék

SVSE: akaratgyenge, méltatlan játék

| Páder Vilmos | Sport

Az elmúlt héten három bajnoki mérkőzést játszott az SVSE NB II-es labdarúgócsapata.

 A két hazai és idegenbeli mérkőzés mérlege negatív: két vereség és egy döntetlen. Az egy pont megszerzése is csak a 93. percben sikerült. A Puskás Akadémia ellen még felszívták magukat a já­­tékosok, de a Kisvárda elleni idegenbeli vereség (1–0) és a Kozármisleny elleni hazai döntetlen (1–1) lesújtó. A szurkolók felháborodása érthető és jogos; véleményük szerint nagy baj lehet a háttérben, valami biztos nincsen rendben, mintha nem akarnának jobb teljesítményt nyújtani. A bajnokságból 12 mérkőzés van még hátra, és ha ez a negatív sorozat folytatódik, akkor a ki­­eséssel is számolni kell. A hat fordulóból megszerezhető 18 pontból mindössze hármat sikerült begyűjteni.

A 7. helyről a 13. helyre csúszott az SVSE a tabellán, és mindössze 4 pont választja el a kieső helyen álló Ceglédtől. A tartós gólszegénység is borzolja a kedélyeket, 6 találkozóból mindössze két rúgott gól született, s ráadásul az egyik tizenegyesből, ez a teljesítmény nagyon kevés.

Legközelebb április 2-án a Bé­­késcsaba ellen játszik hazai közönség előtt az SVSE. A válogatott mérkőzés miatti kéthetes pihenő remélhetőleg elegendő lesz a játékosok „rehabilitációjára”… 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek