Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
SÜH Kupa kispályás foci
Idén tizenhárom csapat nevezett a SÜH Kupa labdarúgótornára. Fotó: Németh Péter

SÜH Kupa kispályás foci

| Munkatársunktól | Sport

Idén is több sportrendezvény színesíti a Soproni Ünnepi Hetek programkínálatát. Múlt hétvégén tartották a hagyományos SÜH Kupa kispályás focitornát.

A városi stadion edzőpályáján tizenhárom együttes mérte össze a tudását, a csapatokat egy ötös és két négyes csoportba osztották, a csoportmeccsek után pedig egyenes kieséses rendszerben folytatták. A SÜH Kupán az idei évben is hirdettek vigaszágat. A 2024-es SÜH Kupát izgalmas döntő és büntetőrúgások után a Paketshop FC együttese nyerte, megelőzve az Aramis Söröző-Sportuszoda, valamint a Szecsebama együttesét. A vigaszágat jelentő ezüstágon a Soproni RISE együttese győzött, maga mögé utasítva a Timbiero csapatát.

– Kiváló hangulatú szezonzáró tornát tudtunk rendezni, amelyet az időjárás is kegyeibe fogadott, hiszen már nem volt kánikulai hőség, és az eső is elállt délutánra, amikor a labdarúgó-mérkőzések kezdődtek – mondta Szabó Bálint sportfelügyeleti csoportvezető. – Sportszerű összecsapásokat játszottak a csapatok, a meccsek mellett pedig külön izgalmakat hozott a tizenegyesrúgó verseny, amelyben minden együttesből két játékos vehetett részt. Idén a Panama csapatának tagja, Horváth Balázs célzott a legpontosabban, így ő nyerte a büntetőrúgó megmérettetést.

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek

50 csapat a szezonban

2024. 06. 12. | Munkatársunktól

Összesen ötven csapat fejezte be a küzdelmeket a Sopron városi kispályás labdarúgó-bajnokságban. A 2023/24-es szezonban 697 mérkőzést rendeztek, ezeke...