Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Soproni tehetség került a Fradiba
Kostevc Kevin 2015 óta játszott az SC Sopron korosztályos csapataiban. Fotó: Leczovics Zsolt

Soproni tehetség került a Fradiba

| Molnár Zoltán | Sport

A Ferencvárosi TC színeiben játszik a következő szezonban Kostevc Kevin. Az SC Sopron 15 éves játékosa nagyon örül a lehetőségnek, egyik álma válik valóra.

Kostevc Kevin 2015 óta erősítette az SC Sopron korosztályos csapatait, az évek alatt pedig sok emlékezetes mérkőzéssel és rengeteg góllal járult hozzá az aktuális csapatai sikereihez. Kevin a tervek szerint júliustól kezdi a felkészülést a zöld-fehér csapatnál.

– Az SC Sopron támogatásával a kapcsolatfelvétel már tavasszal megtörtént a Ferencvárossal, ahol el is töltöttem pár napot – kezdte a tehetséges focista. – A klubnál nagyon kedvesen fogadtak, és körbe is vezettek az edzőközpontban, majd részt vehettem a közös erőnléti és csapatedzéseken is. Igazán remek benyomást keltett bennem az a profizmus és elhivatottság, amelyet ott tapasztaltam, így élve a felkínált lehetőséggel, örömmel vágtam neki az új kihívásnak.

A labdarúgás mellett a fővárosi klub segíti és támogatja majd a tanulmányainak a folytatását, illetve biztosítja a kollégiumi elhelyezését is. – Számomra most az első a Fradi, de idővel szeretnék bemutatkozni a korosztályos válogatottban, majd később a magyar élvonalban is – folytatta Kevin. – Nagyon nagy álmom válna valóra, ha mindezt sikerülne elérnem. Végül pedig szeretném megköszönni a soproni klubvezetésnek, edzőimnek és minden csapattársamnak, akik segítettek az elmúlt évek alatt, hogy karrieremben elérjem ezt a fontos mérföldkövet.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.