Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Soproni bajnokavató
A Soproni Tigrisek SE veretlenül nyerte meg az idei nemzeti kerekesszékes kosárlabda-bajnokságot Fotó: Németh Péter

A Tigrisek csapata 100 százalékos teljesítményt nyújtott

Soproni bajnokavató

| Rázó László | Sport

Veretlenül szerezte meg a bajnoki címet a Soproni Tigrisek SE kerekesszékes kosárlabdacsapata. Az utolsó találkozó után hétvégén hazai pályán tartották a bajnokavatót.

Magyar András tanítványai a vasárnap Sopronban rendezett játéknapon mindkét mérkőzésüket megnyerték: a Soproni Sportiskola ellen 52–32-re, míg a Budapesti Törekvés SE elleni mérkőzésen 53–29 arányban diadalmaskodtak a Tigrisek. A nagy múltú fővárosi együttest városunk másik csapata, a sportiskolás Sólymok is legyőzték, 40–36 lett a végeredmény.


– Tudtuk előre, hogy bajnokok leszünk, hiszen ez már a korábbi fordulókban egyértelmű volt. Ugyanakkor kimagasló siker, hogy veretlenül zártuk a nemzeti bajnokságot, ezúton is szeretnék gratulálni játékosainknak, a szakmai stábnak és Magyar András vezetőedzőnek. Mindenki sokat tett ezért a sikerért – mondta el Nagy Tamás, a Soproni Tigrisek SE elnöke.


A Soproni Tigrisek SE – Budapesti Törekvés SE találkozó után tartották a bajnokavató ünnepséget, amelyen dr. Simon István, Sopron alpolgármestere és Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő adta át a bajnoki érmeket a játékosoknak.

Kapcsolódó cikkek