Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Sopron Basket: új év, új tervek
A Sopron Basketnél a kemény munkában hisznek – ez idén is eredményeket hozhat Fotó: Németh Péter

Sopron Basket: új év, új tervek

| Munkatársunktól | Sport

Megkezdte felkészülését a 2018/19-es szezonra a Sopron Basket női kosárlabdacsapata. A klubvezetés a tavalyi, kiemelkedően sikeres szezon után reális célokat tűzött ki az idei évadra.

Elképesztően sikeres volt a Sopron Basket tavalyi szezonja: mint arról lapunk is beszámolt, bajnoki címet szerzett a csapat, emellett a városunkban rendezett Euroliga négyesdöntőben a fináléig menetelt és ezüstéremmel zárt Roberto Iniguez együttese.

A csapat múlt héten kezdte a felkészülést az idei szezonra. A klub ügyvezetője szerint a legfontosabb cél, hogy a tavalyinál is több munkát végezzenek el. – Hiszünk az elvégzett munkában, reméljük, hogy ez eredményeket is hozni fog – mondta el Török Zoltán ügyvezető.

Roberto Iniguez vezetőedző szerint a történelmi sikereket hozó szezon után sem szabad megfeledkezni arról, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk. – Minden nap egymást segítve kell dolgoznunk, fejlődnünk kell egyénileg és csapatszinten is. Továbbra is tartom a véleményemet: a kemény munka sikereket hozhat. Nagy a felelősségünk, az edzéseken és a mérkőzéseken is a legjobbat kell nyújtanunk. Csak így tudunk megfelelni szurkolóink, támogatóink, klubvezetőink és saját magunk elvárásainak.

A Sopron Basket augusztus 29-én játssza első felkészülési mérkőzését.

Az első mérkőzések:

Augusztus 29., szerda 18.00: Sopron Basket – Piestanske Cajky (Pöstyén)
Szeptember 1., szombat 18.00 Sopron Basket – CMB CARGO UNI Győr (Krasznai Ferenc Emlékmérkőzés)

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...