Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Sopron Basket: koncentrált játék

| Munkatársunktól | Sport

Két megnyert és egy elhalasztott meccs – ez a mérlege a Sopron Basket női kosárlabda csapatának.

Gáspár Dávid együttese múlt héten magabiztosan győzte le hazai pályán az Uni Győr Mély Út együttesét (83–50), a találkozónak azonban nem várt következményei is voltak. A győri csapatban a meccset követően többen is pozitív koronavírustesztet produkáltak, így a múlt szombatra kiírt, Sopron–Szekszárd rangadót a két klub megegyezése alapján elhalasztották. A Sopron Basket már a PINK-Pécsi 424 elleni hazai, valamint a Vasas elleni idegenbeli mérkőzésre készül.

– Örülök, hogy a Győr ellen már javult a koncentrációnk, szervezettségünk és az odafigyelésünk is – mondta Gáspár Dávid vezetőedző. – Ezzel a hozzáállással kell készülni az előttünk álló feladatokra is. Nem szelektálunk, nem kategorizálunk, a PINKK és a Vasas ellen is kellően feltérképezzük az ellenfeleinket, kielemezzük a játékukat.

A szakember hozzátette: alapvető elvárása, hogy játékosai a PINKK és a Vasas ellen is a legjobb teljesítményüket nyújtsák, várhatóan mindkét mérkőzésen bő rotációval lép majd pályára a csapat.

A Sopron Basket PINKK-Pécsi 424 mérkőzés szerdán 18 órakor lesz, míg a Vasas elleni idegenbeli találkozó szombaton 18 órakor kezdődik.

Kapcsolódó cikkek

Az SC Sopron ünnepe

Az SC Sopron ünnepe

2019. 12. 18. | Páder Vilmos

Az SC Sopron vezetése idén is a Liszt-központban tartotta karácsonyi évzáró ünnepségét. A rendezvényen köszöntötték a kiemelkedő sportolókat, valamint átadták az ajándékokat is.

Soproni siker az ökölvívóknál

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

A decemberi országos bajnokságon a ­hölgyek 60 kilogrammos súlycsoportjában arany­érmet nyert a soproni Gyevát SE bokszolója, ­Pribojszki Kata, aki harmadszor szerezte meg a bajnoki címet.