Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
SMAFC-os karatesikerek
19 versenyzővel volt jelen az utánpótlás-bajnokságon a SMAFC Karate Szakosztálya. Fotó: Németh Péter

Ez volt az őszi időszak legfontosabb és legrangosabb versenye

SMAFC-os karatesikerek

| Munkatársunktól | Sport

Komoly eredményeket értek el a SMAFC Karate Szakosztályának versenyzői az utánpótlás magyar bajnokságon. A küzdelmeken alapuló versenyen egy arany-, hat ezüst- és három bronzérmet szereztek a SMAFC karatékái.

– Nagyon büszke vagyok arra, hogy nem kevesebb, mint 19 versenyzővel voltunk jelen az utánpótlás-bajnokságon – mondta Demeter Zsolt edző, a SMAFC Karate Szakosztályának vezetője. – Ez a megmérettetés az őszi időszak legfontosabb és legrangosabb versenye. Aki itt érmet tud szerezni, az tényleg komolyan edzett, és teljesítette a feladatait, komolyan felkészült. A knock-down azt jelenti, hogy teljes erejű küzdelem folyik – természetesen megfelelő védőfelszerelésben, tehát maximális biztonságban lépnek tatamira a fiataljaink. Külön öröm, hogy ilyen sikeresen, szabályos éremesővel tértünk haza.

Az utánpótlás magyar bajnokságon a SMAFC színeiben Mándi Szofi szerzett aranyérmet. A dobogó második fokára állhatott Hende Alexandra, Kis Bernadett, Kóczán Hanna, Németh Regina, ­Pokornyi Benett és Orosz Márkó. Harmadik helyen végzett ­Lovász Adél, Lichtl Lia, Pásztor Nimród.

Demeter Zsolt szerint fontos, hogy a fiatalok akár plusz edzéseket is vállalnak a sikeres versenyekért, emellett az is lényeges, hogy a mai, számítógépek, telefonok és videojátékok uralta világban ilyen sokan járnak karatézni a SMAFC-hoz. 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek