Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

SKC: vereség Oroszlányban
Harmincöt percig mi érdemeltünk volna győzelmet – mondta Kostas Flevarakis Fotó: Oroszlányi Sportegylet

SKC: vereség Oroszlányban

| Munkatársunktól | Sport

A tabellán elfoglalt pozíció szempontjából kiemelt jelentősége volt az SKC múlt hétvégi oroszlányi fellépésének.

A mérkőzés kiegyenlített küzdelmet hozott az első két negyedben, sőt a nagyszünet előtt Jogela villanásainak köszönhetően nyolc ponttal is vezetett a soproni csapat, ebből három egység maradt a félidőre (42–45). 

Az SKC játéka bizakodásra adott okot, Eric Carter a fordulás után is biztosan gyűjtötte a pontokat és a lepattanókat, a kosarak felváltva estek, az utolsó negyed előtt egyenlő volt az eredmény. A záró etap aztán egyértelműen az oroszlányé volt: Wahington, majd Rizvic több triplát is szerzett, a soproni oldalon pedig alig volt pontszerző játékos, ráadásul a csapat védekezése is szétesett. Így végül három szoros negyed után magabiztosan győzött a hazai együttes, a végeredmény: OSE Lions – SKC: 91–75.

– Harmincöt percig mi érdemeltünk volna győzelmet, azonban az lesz a sikeres csapat, amely az utolsó öt percben is magas színvonalon teljesít – mondta Kostas Flevarakis vezetőedző. – Gratulálok ellenfelünknek és a szurkolóknak is, ismét rendkívül jó hangulatú meccset játszhattunk.

A válogatott Eb-selejtezői miatt hosszabb bajnoki szünet következik, az SKC legközelebb március 7-én a Falcót fogadja majd.

Kapcsolódó cikkek

Pro Urbe díjas Török Zoltán

Pro Urbe díjas Török Zoltán

2019. 12. 18. | Rázó László

A soproni női kosárlabdázás és ­Török Zoltán neve az elmúlt két és fél évtizedben szinte összeforrt. Bajnoki és kupagyőzelmek sora, Ronchetti Kupa elsőség, soproni rendezésű ­Final Four, Euroliga-döntő – nehéz lenne felsorolni a klub eredményeit.

Nem csupán futó barátság

Nem csupán futó barátság

2019. 12. 18. | Huszár Judit

A közös sport, a közös élmények, szenvedések összekötnek, barátságokat, szövetségeket szülnek. Megtapasztalják ezt nemcsak azok, akik valamilyen csapatsportot űznek, hanem a futók is.