Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

SKC: vereség Kaposváron

| Munkatársunktól | Sport

Nem sok esélye volt a győzelemre a Sopron KC csapatának Kaposváron: az SKC-ban több játékos is gyenge napot fogott ki, aminek komoly vereség lett az eredménye.

 A bajnokságban idén gyengélkedő Kaposvár otthonában az SKC lépett fel kezdeményezően, a hazaiak azonban gyorsan fordítottak. Soproni oldalon nem mentek a dobások és a védekezés sem volt az igazi, így a Kaposvár hamar tetemes előnyre tett szert (45–33). Szünet után Gordon és Lemar pontjaival közelebb került ellenfeléhez az SKC, azonban ezen a mérkőzésen ez jelentette a csúcsot soproni oldalon: a Kaposvár visszavette a kezdeményezést, és hamar húsz pont fölé nőtt a különbség. A lepattanókért folytatott csatát és a mérkőzést is fölényesen nyerte meg a házigazda. A végeredmény: Kaposvári KK – Sopron KC, 90–67.

– A védelmünk átjáróház volt, magunkhoz méltatlanul gyengén játszottunk, mintha nem is a Körmend elleni győztes csapatot láttam volna – mondta Sabáli Balázs vezetőedző. – Azokban a periódusokban, amelyekben jobban védekeztünk, felzárkóztunk kissé, de összességében esélyünk sem volt. Javítani kell a Kecskemét elleni mérkőzésen.

A Sopron KC együttese szombaton 18 órától a Kecskemét csapatát fogadja a Novomatic-arénában.

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...