Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

SKC: vereség Kaposváron

| Munkatársunktól | Sport

Nem sok esélye volt a győzelemre a Sopron KC csapatának Kaposváron: az SKC-ban több játékos is gyenge napot fogott ki, aminek komoly vereség lett az eredménye.

 A bajnokságban idén gyengélkedő Kaposvár otthonában az SKC lépett fel kezdeményezően, a hazaiak azonban gyorsan fordítottak. Soproni oldalon nem mentek a dobások és a védekezés sem volt az igazi, így a Kaposvár hamar tetemes előnyre tett szert (45–33). Szünet után Gordon és Lemar pontjaival közelebb került ellenfeléhez az SKC, azonban ezen a mérkőzésen ez jelentette a csúcsot soproni oldalon: a Kaposvár visszavette a kezdeményezést, és hamar húsz pont fölé nőtt a különbség. A lepattanókért folytatott csatát és a mérkőzést is fölényesen nyerte meg a házigazda. A végeredmény: Kaposvári KK – Sopron KC, 90–67.

– A védelmünk átjáróház volt, magunkhoz méltatlanul gyengén játszottunk, mintha nem is a Körmend elleni győztes csapatot láttam volna – mondta Sabáli Balázs vezetőedző. – Azokban a periódusokban, amelyekben jobban védekeztünk, felzárkóztunk kissé, de összességében esélyünk sem volt. Javítani kell a Kecskemét elleni mérkőzésen.

A Sopron KC együttese szombaton 18 órától a Kecskemét csapatát fogadja a Novomatic-arénában.

Kapcsolódó cikkek

Csillagos ötös kosárszezon

Csillagos ötös kosárszezon

2018. 12. 19. | Rázó László

Euroliga második hely, magyar bajnoki cím, kijutás a válogatottal a jövő évi Európa-bajnokságra – Fegyverneky Zsófia pályafutása legjobb évét zárta 2018-ban. A rutinos hátvéd családanyaként is folyamatosan helytáll, férjével, Dénes Gáborral és hároméves kisfiával készül a karácsonyra.