Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

SKC, Sopron Basket

| Munkatársunktól | Sport

Vegyes hétvégét zártak az élvonalbeli kosárlabdacsapatok. A férfiak kikaptak, de a nők továbbra is veretlenek a bajnokságban.

Volt tartás, de vesztettek

PVSK Veolia – SKC: 83–75

Az első negyedben elengedték a soproniak a pécsi együttest, és hiába fordítottak a harmadik negyedbeli játékkal, ez sokat kivett a srácokból. A zárószakaszban a kritikus pillanatokban jobban koncentráló pécsiek nyertek. Sabáli Balázs vezetőedző szerint pozitívum volt, hogy vesztes helyzetből is fel tudtak állni, nyolcpontos előnyt szereztek, ám ezt a védekezésben elkövetett hibák miatt nem tudták megtartatni.

Simán nyert a Sopron Basket 

Sopron Basket – Aluinvent: DVTK 82–65

A címvédő soproniak 17 ponttal múlták felül a vendég Diósgyőrt a női kosárlabda NB I. szombati játéknapján. Roberto Iniguez vezetőedző a meccs után értékelt: – Nem volt egyszerű dolgunk, a döntő tényező a második félidei agresszívabb játékunk volt. Javítani kell a begyakorolt elemeken, és a mérkőzésen látott mentalitással kell folytatni a munkát a jövőben is!

Kapcsolódó cikkek

Emlékfutás

2018. 10. 10. | Munkatársunktól

A Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége és honvédség 170 éves a magyar honvédség elnevezésű közös rendezvénysorozatának keretében az elmúlt héten pénteken emlékfutást tartottak Sopronban. A rajt előtt az evangélikus temető előkertjében koszorúzást tartottak. Az eseményen részt vett dr. Farkas Ciprián önkormányzati képviselő, tanácsnok is.

Győzelmi sorozat

Győzelmi sorozat

2018. 10. 10. | Páder Vilmos

Az SC Sopron létszáma folyamatosan növekszik, mára 600-an futballoznak az egyesületben az óvodásoktól az U19-es korosztályig, illetve a női szekciótól az öregfiúkig – és minden terület sikeresnek mondhatja magát.