Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

SKC, Sopron Basket

| Munkatársunktól | Sport

Vegyes hétvégét zártak az élvonalbeli kosárlabdacsapatok. A férfiak kikaptak, de a nők továbbra is veretlenek a bajnokságban.

Volt tartás, de vesztettek

PVSK Veolia – SKC: 83–75

Az első negyedben elengedték a soproniak a pécsi együttest, és hiába fordítottak a harmadik negyedbeli játékkal, ez sokat kivett a srácokból. A zárószakaszban a kritikus pillanatokban jobban koncentráló pécsiek nyertek. Sabáli Balázs vezetőedző szerint pozitívum volt, hogy vesztes helyzetből is fel tudtak állni, nyolcpontos előnyt szereztek, ám ezt a védekezésben elkövetett hibák miatt nem tudták megtartatni.

Simán nyert a Sopron Basket 

Sopron Basket – Aluinvent: DVTK 82–65

A címvédő soproniak 17 ponttal múlták felül a vendég Diósgyőrt a női kosárlabda NB I. szombati játéknapján. Roberto Iniguez vezetőedző a meccs után értékelt: – Nem volt egyszerű dolgunk, a döntő tényező a második félidei agresszívabb játékunk volt. Javítani kell a begyakorolt elemeken, és a mérkőzésen látott mentalitással kell folytatni a munkát a jövőben is!

Kapcsolódó cikkek

Csillagos ötös kosárszezon

Csillagos ötös kosárszezon

2018. 12. 19. | Rázó László

Euroliga második hely, magyar bajnoki cím, kijutás a válogatottal a jövő évi Európa-bajnokságra – Fegyverneky Zsófia pályafutása legjobb évét zárta 2018-ban. A rutinos hátvéd családanyaként is folyamatosan helytáll, férjével, Dénes Gáborral és hároméves kisfiával készül a karácsonyra.