Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

SKC: győzelem, majd vereség

| Munkatársunktól | Sport

Két idegenbeli mérkőzéssel kezdte meg szereplését a bajnoki középszakaszban a Sopron KC. Sabáli Balázs együttese Debrecenben nyerni tudott, Pakson azonban kikapott.

A debreceni mérkőzésen két, sérülésektől sújtott együttes csapott össze. Ebből összességében az SKC jött ki jobban: Lemar csaknem harminc ponttal járult hozzá a sikerhez, Takács ismét fontos hármasokat szerzett, az utóbbi időben jó formát mutató Supola és a fiatal Werner pedig a padról kiválóan beszállva segítette a csapatot. A korábbi soproni közönségkedvenc, Milos Boriszov ezúttal is kitett magáért: 38 pontot és 5 hármast szerzett, de ez sem volt elég a jól kosárlabdázó soproniak ellen. A végeredmény: DEAC – Sopron KC 81 – 91. 

A kiváló sorozatot produkáló soproni csapat hétvégén Pakson folytatta szereplését a középházban. Sajnos már a meccs elején komoly hátrányba kerültek a vendégek, köszönhetően annak, hogy a hazai együttesből többen is extra dobóformát mutattak. Az Atomerőmű játékosai a meccs végéig tizennégy hármast szereztek, ez pedig döntőnek bizonyult. A két középső negyedben faragott hátrányából az SKC, a hajrá azonban ismét a 100 pont fölé jutó paksiaké volt. A végeredmény: Atomerőmű SE – Sopron KC, 101–83.

Az SKC szerdán este ismét idegenben játszik, a Sabáli tanítványok ezúttal Kecskeméten lépnek parkettre.

Kapcsolódó cikkek