Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Sikeres Tigrisek
A Soproni Tigrisek SE eredményes szezont zárt, bajnoki címet és kupa­győzelmet is szerzett az egyesület Fotó: Németh Péter

Sikeres Tigrisek

| Rázó László | Sport

„A sport a mi szenvedélyünk” – ez volt a mottója a Soproni Tigrisek évzáró ünnepségének, amelyen elhangzott: az egyesület sikeres évet tudhat maga mögött. A 23. alkalommal megtartott rendezvényre sokan kerékpárral érkeztek, hiszen sportnap keretében tartották meg az ünnepséget.

Nagy Tamás, a Soproni Tigrisek SE elnöke elmondta: idei legnagyobb sikerük, hogy a kerekesszékes csapat megvédte bajnoki címét és kupagyőztes lett.  

– Szépen szerepelt a felnőtt NB II-es csapatunk is, a nyugati csoportot megnyerték a srácok, a keresztbejátszás során bejutottak a négyesdöntőbe, ott azonban félprofi egyesületekkel találkoztak és végül a negyedik helyen végeztek – összegezte az évet Nagy Tamás. – Junior csapatunk a 16 közé jutott, a kadettek a középmezőnyben végeztek, a serdülők a 32-ben. Gyermek és kenguru csapataink is egyre jobbak a dunántúli bajnokságokban. Büszkék vagyunk arra, hogy 130 gyerek kosárlabdázik a Tigriseknél, a bázisunk pedig ősztől tovább bővül, hiszen együttműködünk a fertődi, harkai és ágfalvi általános iskolákkal is.

Az évzáró ünnepségen ez alkalommal is díjazták a legjobbakat. A Balogh Sándor díjat Dávidházy Dániel, a Fair play díjat pedig Szabó Bence kapta, a legjobb edző elismerést Magyar András és Németh Lehel vehette át.

A díjátadón dr. Simon ­István, Sopron alpolgármestere és Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő is részt vett. Dr. Simon István köszönetet mondott az egyesületnek, a támogatóknak, a szülőknek és legfőképpen a sportolóknak, hiszen minden egyes kosárlabdázó esetében komoly munka van az elért sikerek mögött.

Kapcsolódó cikkek

Csillagos ötös kosárszezon

Csillagos ötös kosárszezon

2018. 12. 19. | Rázó László

Euroliga második hely, magyar bajnoki cím, kijutás a válogatottal a jövő évi Európa-bajnokságra – Fegyverneky Zsófia pályafutása legjobb évét zárta 2018-ban. A rutinos hátvéd családanyaként is folyamatosan helytáll, férjével, Dénes Gáborral és hároméves kisfiával készül a karácsonyra.