Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Sikeres női kézilabdatorna

| Páder Vilmos | Sport

Az amatőr kézilabdát szeretnék népszerűsíteni a Sopron–Ágfalva női kézilabdacsapatának játékosai.

Ennek érdekében hétvégén a polgármesteri hivatal sportfelügyeleti csoportjának szervezésében sikeres tornát rendeztek a Gárdonyi Géza Általános Iskola sportcsarnokában.

A tornát – kemény küzdelmek után – a házigazda Sopron–Ágfalva csapata nyerte, já­­tékukban ötvöződött az idősebbek és a fi­­atalok tudása. Má­­sodik a Szent­gotthárd, harmadik a Ka­­puvár, negyedik a fer­­tő­szent­­mik­­ló­si ifi, ötödik Nagycenk. A gól­­ki­rály­nő Markó Dóra (26 gól, Fertőszentmiklós), legjobb ka­­pus Böndöcs Georgina (Kapuvár), legjobb játékos Papp Kincső (Szentgotthárd).

A torna záróbeszédében Zse­­lin­szkyné Kondor Nikoletta a há­­zigazda nevében megköszönte a polgármesteri hivatal sportfelügyeleti csoportjának segítségét, csapatának a szép győ­­zelmet és mindenkinek további sikereket kívánt. Hozzátette: sajnos komolyan hátráltatja a fejlődést a pálya hiánya, ezért kérte a sportlétesítmé­nyekkel rendelkezőket, hogy segítsenek abban, hogy tovább fejlődhessen a női kézilabda Sopronban. 

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...