Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

SFAC: új elnök az egyesület élén

| Munkatársunktól | Sport

A felnőtt együttes gyenge szereplése miatt megújulást tervez a SFAC 1900 SE. Közgyűlést hívtak össze, amelynek legkritikusabb pontja az elnökválasztás volt. Az új vezető Ábrahám Tibor lett.

Ábrahám Tibor Őriszentpéteren született. Több sportágban is jeleskedett, 1993-tól a labdarúgó játékvezetők népes táborát erősíti. Az NB I-ben asszisztens kerettagságig jutott, majd NB I-es futsal játékvezetőként vált elismert sportemberré. Tanulmányait Szombathelyen testnevelő szakon végezte. 1997-től él Sopronban, nős, két gyermek édesapja, felesége, Kheim Györgyi német szakos tanár. Az új vezető új célokat tűzött ki. A kihívás motiválja, és mint mondta: „Ahhoz, hogy egy-két éven belül sikeres legyen az egyesület, az irányváltás elkerülhetetlen. A feladatok végrehajtása nem lesz könnyű, de az alapoktól jó építkezni”. A legfontosabb feladatnak a múlt lezárását tartja. Az építkezés első lépcsőfoka a felnőtt együttes helyzetének stabilizálása, a bennmaradás kiharcolása lesz. A február 15-ig tartó átigazolási időszakban több poszton szeretné megerősíteni a felnőtt csapatot. A szakmai munkát Katona Sándor irányítja, segítői Németh Lóránt menedzser és Nagy Viktória erőnléti edző. 

Kapcsolódó cikkek

Az SC Sopron ünnepe

Az SC Sopron ünnepe

2019. 12. 18. | Páder Vilmos

Az SC Sopron vezetése idén is a Liszt-központban tartotta karácsonyi évzáró ünnepségét. A rendezvényen köszöntötték a kiemelkedő sportolókat, valamint átadták az ajándékokat is.

Soproni siker az ökölvívóknál

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

A decemberi országos bajnokságon a ­hölgyek 60 kilogrammos súlycsoportjában arany­érmet nyert a soproni Gyevát SE bokszolója, ­Pribojszki Kata, aki harmadszor szerezte meg a bajnoki címet.