Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

SFAC: új elnök az egyesület élén

| Munkatársunktól | Sport

A felnőtt együttes gyenge szereplése miatt megújulást tervez a SFAC 1900 SE. Közgyűlést hívtak össze, amelynek legkritikusabb pontja az elnökválasztás volt. Az új vezető Ábrahám Tibor lett.

Ábrahám Tibor Őriszentpéteren született. Több sportágban is jeleskedett, 1993-tól a labdarúgó játékvezetők népes táborát erősíti. Az NB I-ben asszisztens kerettagságig jutott, majd NB I-es futsal játékvezetőként vált elismert sportemberré. Tanulmányait Szombathelyen testnevelő szakon végezte. 1997-től él Sopronban, nős, két gyermek édesapja, felesége, Kheim Györgyi német szakos tanár. Az új vezető új célokat tűzött ki. A kihívás motiválja, és mint mondta: „Ahhoz, hogy egy-két éven belül sikeres legyen az egyesület, az irányváltás elkerülhetetlen. A feladatok végrehajtása nem lesz könnyű, de az alapoktól jó építkezni”. A legfontosabb feladatnak a múlt lezárását tartja. Az építkezés első lépcsőfoka a felnőtt együttes helyzetének stabilizálása, a bennmaradás kiharcolása lesz. A február 15-ig tartó átigazolási időszakban több poszton szeretné megerősíteni a felnőtt csapatot. A szakmai munkát Katona Sándor irányítja, segítői Németh Lóránt menedzser és Nagy Viktória erőnléti edző. 

Kapcsolódó cikkek

Pro Urbe díjas Török Zoltán

Pro Urbe díjas Török Zoltán

2019. 12. 18. | Rázó László

A soproni női kosárlabdázás és ­Török Zoltán neve az elmúlt két és fél évtizedben szinte összeforrt. Bajnoki és kupagyőzelmek sora, Ronchetti Kupa elsőség, soproni rendezésű ­Final Four, Euroliga-döntő – nehéz lenne felsorolni a klub eredményeit.

Nem csupán futó barátság

Nem csupán futó barátság

2019. 12. 18. | Huszár Judit

A közös sport, a közös élmények, szenvedések összekötnek, barátságokat, szövetségeket szülnek. Megtapasztalják ezt nemcsak azok, akik valamilyen csapatsportot űznek, hanem a futók is.