Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

SC Sopron: döntetlen a tavaszi nyitányon

| Molnár Zoltán | Sport

Az NB III. nyugati csoportjának tavaszi nyitófordulóján az SC Sopron felnőtt férfi labdarúgócsapata az őszi mérkőzéshez hasonlóan ismét döntetlent játszott a Lipót Pékség SE együttese ellen.

A mérkőzés elején inkább csak keresték a fogást egymáson a csapatok. A pálya talaja sem volt a legjobb minőségű, ebből adódóan inkább a párharcok és az ívelések domináltak a mérkőzésen. A gólcsendet aztán a lipótiak törték meg a 27. percben, így 1–0-s hazai vezetéssel vonultak a félidőre a csapatok. A második játékrészben aztán fölénybe kerültek a vendég piros-fehérek, több helyzetet is kialakítottak, majd egy hazai piros lapot követően, néhány perccel később a csereként beállt Kocsis Ármin góljával megérdemelten ki is egyenlítettek. A játék összképét nézve igazságos döntetlen született.

A soproni játékosokra a hétvégén ismét idegenbeli mérkőzés vár. Ellenfelük a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapata lesz vasárnap 11 órás kezdéssel. A gárdonyi csapat az előző hétvégén a Komárom VSE elleni győzelemmel indította a tavaszt. A két csapat őszi összecsapásán 1–1-es döntetlen született, ahol a soproniak gólját Kustor Noel szerezte.

A most gólt szerző Kocsis Ármin még nagyobb önbizalommal, bizakodva tekint előre. – Nagyon vártam már a tavaszi szezon kezdetét, jó érzés volt egy ilyen brusztolós meccsen csereként beállva betalálni, és hozzásegíteni a csapatot az egy ponthoz – nyilatkozta lapunknak. – Azt gondolom, hogy ez egy jónak mondható szezonkezdet volt, célunk pedig, hogy Gárdonyból már 3 ponttal térjünk haza.

További soproni eredmények:

Női NB II. nyugati csoport 16. forduló: SC Sopron – Nimród SE: 1–7

Megyei I. osztály 17. forduló: SFAC 1900 – Jánossomorjai SE: 1–1

Kapcsolódó cikkek