Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Összefogás  a soproni fociért
A soproni villámtornán az SC Sopron diadalmaskodott Fotó: Németh Péter

Összefogás a soproni fociért

| Páder Vilmos | Sport

Az elmúlt hétvégén rendezték meg városunk három labdarúgócsapatának villámtornáját az SVSE Lövér körúti sporttelepén. Ragyogó időben, nagyszámú szurkoló előtt lépett pályára az SC Sopron, a SFAC és a házigazda SVSE.

A rendezvényen megjelent Barcza Attila, a térség országgyűlési képviselője, dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere, Csiszár Szabolcs sportért felelős alpolgármester és Abdai Zsolt, a körzet önkormányzati képviselője.  

Csiszár Ákos, az SC Sopron elnöke megköszönte az ötletadó Mozsolits Jenőnek a szervező munkáját, amit a publikum nagy tapssal honorált. A megállapodás értelmében negyvenöt perces körmérkőzéseket játszottak a csapatok. A népes szurkolótábor előtt Szabó György játékvezető sípszavára indult a torna az SVSE–SFAC találkozóval, amit a házigazda Vasutasok nyertek 1–0-ra. A folytatásban egymást követően lépett pályára az SC Sopron, először az SVSE-t győzte le 3–0-ra, majd a SFAC legénységét 5–0-ra, a tornát így az SC Sopron nyerte. Az első találkozóhoz hasonlóan rendkívül sportszerűen és fegyelmezetten fociztak a soproni játékosok, Szabó György és Fekete Henrietta játékvezetőknek még sárga lapot sem kellett felmutatni. 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek