Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Mindenki zöld-sárgába!

Mindenki zöld-sárgába!

| Munkatársunktól | Sport

Töltsük meg az arénánkat április 28-án, pénteken, amikor a bajnoki döntő második felvonására kerül sor, ezúttal Sopronban.

Euroliga teljesítménnyel rukkolt elő csapatunk a bajnoki döntő első mérkőzésén Szekszárdon, ahol minden körülményen felülkerekedve, 16 pontos győzelmet arattak. Elvették ezzel a Szekszárd pályaelőnyét, és pénteken azon lesznek, hogy tovább növekedjen a távolság.

 

Nem lesz könnyű dolguk a soproniaknak a szekszárdiakkal szemben, ahol a kisebb szlovén válogatott mellett egy amerikai légiós, és több tehetséges magyar, közte két felnőtt és két utánpótlás válogatott áll Zeljko Dokic rendelkezésére. Fanatikus szurkolótáborral rendelkeznek, akik minden bizonnyal Sopronban is kedvenceik mögé állnak. Itt hívjuk fel a KSC szurkolóinak figyelmét, hogy a csarnokba számukra elkülönített bejáraton léphetnek be, és a kispaduk mögötti teljes szektort a rendelkezésükre bocsájtjuk, külön büfével, és az arénán kívül mobil WC-ket biztosítunk, a biztonságot helyezve mindenek fölé. Klubunk szeretné megelőzni és elkerülni azt, hogy a feszültség tovább növekedjen.

 

A csapat tudása, felkészültsége, és klubunk nemzetközi színtéren szerzett, mással nem pótolható két és fél évtizedes tapasztalata azonban a mi javunkra billentheti a mérleg nyelvét. A felfokozott döntős hangulatban ugyanakkor minden soproni torokra is szükség lesz.

 

Shenise-t kivették kedden a játékból, és továbbra is várjuk az adminisztratív döntést a pénteki szerepeltetését illetően, de egy valami biztos: szurkolóinkat nem lehet távol tartani a döntőtől! Nagy az érdeklődés a pénteki találkozó iránt, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy ne az utolsó pillanatokban jöjjenek ki az Arénába. Már csak azért is érdemes időben érkezni, mivel több kísérő programmal is készülünk!

 

17.15-től utánpótlás bemutatót láthatnak két kengurus csapatunk részvételével. Az est főszereplőinek bemelegítése közben a már megszokott érdekességeket, összefoglalókat, képes anyagokat láthatják a kijelzőinken.

 

A negyedek között az STC Cheerleaders pompom lányai szórakoztatják majd a kilátogatókat, a szünetben pedig a kvíz-játék, és a tombola mellett utánpótlás bemutató és egy sorsolás is lesz. Utóbbin egy értékes női arany karórát - mely egyben a 10 évvel ezelőtti, 2007-es bajnoki cím egyik értékes relikviája - nyerhet egyik hölgy szurkolónk, ha a mérkőzés előtt kitölti a bejáratoknál elhelyezett adatlapot!

 

A gyerekek között idén is meghirdetik a tavaly már nagy sikert aratott arcfestő-szurkoló vetélkedőt. Azok között, akik zöld-sárga arcfestéssel, hajfestéssel, zászlóval, szurkolói táblával, rajzzal, felirattal, egyéb színes ötlettel készülnek a mérkőzésre, és készítenek róluk egy fotót, háttérben a pályával, majd azt beküldik számunkra a media@wb-sopron.com email címre, versenyt tartanak, és a legjobbakat díjazzák. A fődíj egy 10 ezer forintos DORKO vásárlási utalvány!

 

Mivel már a hétfői, szekszárdi találkozó iránt is többen érdeklődtek, a vendégeinkkel egyeztetve, a mérkőzés szünetében, és azt követően már meg lehet váltani a jegyeket a döntő harmadik, szekszárdi felvonására. Az érvényben lévő szabályoknak megfelelően, a csarnokuk befogadóképességének 15 százalékát, szám szerint 120 jegyet biztosít a soproni szurkolóknak. A találkozóra busz is indul Sopronból, kedvezményes 4000 forint/fő áron, melyre szintén pénteken, a jegy-árusító pultnál lehet majd feliratkozni.

Kapcsolódó cikkek