Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Kosaras emléktorna
A résztvevőknek és a támogatóknak köszönhetően a szervezők ismét jelentős összeggel támogatták az SKC és a SMAFC elhunyt centerének családját Fotó: Németh Péter

A nevezési díjakkal Molnár Csaba családját támogatják

Kosaras emléktorna

| Rázó László | Sport

Kiválóan sikerült az idei évben a Molnár Csaba-emléktorna. A hatodik alkalommal megrendezett jótékonysági sporteseményen tizenegy csapat vett részt.

Kosárlabda, baráti találkozások és jótékonyság – idén is ezek je­­gyében telt a Molnár Csaba-em­­lék­­tor­­na. A Novomatic-arénában hatodik alkalommal megrendezett sporteseményen vasárnap reggel 8-tól kezdték a mér­­kőzéseket. Wischy Péter szervező elmondta: ebben az évben végül 11 csapat nevezett, a soproni együttesek mellett a tragikus hirtelenséggel 2009-ben elhunyt Molnár Csaba szülővárosából, Mosonmagyaróvárról, valamint Jánossomorjáról is érkeztek résztvevők.

– Olyan csapat is volt, amelynek tagjai jelezték, hogy nem jöttek össze elegen, viszont a nevezési díjat befizették – nyilatkozta Wischy Péter. – Köszönet a résztvevőknek, az arénát üzemeltető Raabersport Kft.-nek, hiszen térítésmentesen biztosították a termet. Köszönet jár a városi sportfelügyeletnek is, akik a serlegeket ajánlották fel, a megyei kosárlabda-szövetség pedig a játékvezetői költségeket állta, így ismét jelentős összeggel támogathattuk Molnár Csaba családját.

Az emléktornát végül az MCS14 nevű csapat nyerte, mö­­göttük a Holzhand együttese végzett, a megosztott harmadik helyet pedig a Barátok, valamint az All Star Bowling kosarasai szerezték meg.


A résztvevőknek és a támogatóknak köszönhetően a szervezők ismét jelentős összeggel támogatták  az SKC és a SMAFC elhunyt centerének családját Fotó: Németh Péter

Kapcsolódó cikkek

Az SC Sopron ünnepe

Az SC Sopron ünnepe

2019. 12. 18. | Páder Vilmos

Az SC Sopron vezetése idén is a Liszt-központban tartotta karácsonyi évzáró ünnepségét. A rendezvényen köszöntötték a kiemelkedő sportolókat, valamint átadták az ajándékokat is.

Soproni siker az ökölvívóknál

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

A decemberi országos bajnokságon a ­hölgyek 60 kilogrammos súlycsoportjában arany­érmet nyert a soproni Gyevát SE bokszolója, ­Pribojszki Kata, aki harmadszor szerezte meg a bajnoki címet.