Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Kispályás foci: rajt februárban?

| Munkatársunktól | Sport

A jelenlegi elképzelések szerint február 6-án kezdődik a téli teremlabdarúgó-bajnokság városunkban.

– Amennyiben február elseje után is fennmaradnak a szabadidősportra vonatkozó korlátozások, akkor el kell halasztanunk a kezdési időpontot – mondta lapunknak Kósa István, a szervező Sopron Városi Szabadidősport Szövetség elnöke. – Bízunk benne, hogy megrendezhetjük a tornát.

Kósa Istvántól megtudtuk, a tavaszi, szabadtéri kispályás bajnokságra már lehet nevezni. A tervek szerint az első mérkőzést április 12-én játsszák, és a bajnokság június 11-ig tart. Fontos, a tavaszi szezonban is hirdetnek eredményt.

– Az elmúlt években hatvannál is több csapat játszott a bajnokság négy osztályában, bízunk benne, hogy ez idén is így lesz – tette hozzá Kósa István. – A fordulók továbbra is hétfőn, szerdán és pénteken lesznek a tóparton, illetve a Halász Miklós Sporttelepen. A csütörtök a senioroké lesz. Az eddigi visszajelzések alapján tudható, hogy az amatőr játékosok is várják már, hogy ismét pályára lépjenek. Hosszú idő telt el mérkőzések nélkül. Az sem utolsó szempont, hogy a rendszeres mozgás segít megőrizni az ember egészségét.

Kapcsolódó cikkek