Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Kihívás napja

| Sport

Múlt héten városunk is csatlakozott a kihívás napja programjaihoz. Kicsik és nagyok rengeteg mozgásforma közül választhattak. A Dózsa György utcai óvodában Holnthoner Bettina, a Hársfa sori oviban pedig Árki Heni tartott fitneszbemutatót.

A kihívás napi futás keretében a Lövér szálló buszmegálló – Ojtozi fasor – lőtér útvonalat tehették meg a résztvevők.  

A Halász Miklós Sporttelepen a Soproni Torna Club várta a fiatalokat bemutató edzésre: szakedzők vezetésével ismerkedhettek meg a résztvevők a torna sportággal és a tornaszerekkel. A Kozmutza Flóra iskola tornatermében pedig közös bemelegítés, majd játékos feladatok vártak a diákokra.

– A kihívás napja idén is egy újabb lehetőség volt arra, hogy a fiatal korosztállyal vagy akár a felnőttekkel megszerettessük a sportot, felhívjuk a figyelmet a mozgás, az aktív életmód fontosságára – mondta Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő. – Az idő nem volt kegyes hozzánk, de csak egy szabadtéri programot kellett emiatt lemondani.

Kapcsolódó cikkek

Csillagos ötös kosárszezon

Csillagos ötös kosárszezon

2018. 12. 19. | Rázó László

Euroliga második hely, magyar bajnoki cím, kijutás a válogatottal a jövő évi Európa-bajnokságra – Fegyverneky Zsófia pályafutása legjobb évét zárta 2018-ban. A rutinos hátvéd családanyaként is folyamatosan helytáll, férjével, Dénes Gáborral és hároméves kisfiával készül a karácsonyra.