Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Kézilabda advent kupa
Fotó: Németh Péter

Kézilabda advent kupa

| Munkatársunktól | Sport

Férfi- és női csapatok is pályára léptek múlt szombaton a kézilabda advent kupa küzdelmeiben.

 A vendéglátó iskola csarnokában rendezett tornán négy női és két férfiegyüttes vett részt: a hölgyek mezőnyét a Sopron–Ágfalva közös csapat, a Nagycenk, a Kapuvár és az XXL ETO együttesei alkották. A férfiaknál a régi soproni vegyes csapat az Ex-Sofés együttesével csapott össze. A tornát közösen szervezte a sportfelügyelet és a Soproni Városi Szabadidősport Szövetség.

– Sopronban sosem volt uralkodó sportág a kézilabda, épp ezért szervezünk ilyen tornákat, ugyanis reménykedünk abban, hogy minél többen kedvet kapnak ehhez a csodás sportághoz, amely nem véletlenül oly népszerű Magyarországon – mondta Lugosi Ferenc, az SVVSZ Kézilabda Szakágának koordinátora.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Pro Urbe díjas Török Zoltán

Pro Urbe díjas Török Zoltán

2019. 12. 18. | Rázó László

A soproni női kosárlabdázás és ­Török Zoltán neve az elmúlt két és fél évtizedben szinte összeforrt. Bajnoki és kupagyőzelmek sora, Ronchetti Kupa elsőség, soproni rendezésű ­Final Four, Euroliga-döntő – nehéz lenne felsorolni a klub eredményeit.

Nem csupán futó barátság

Nem csupán futó barátság

2019. 12. 18. | Huszár Judit

A közös sport, a közös élmények, szenvedések összekötnek, barátságokat, szövetségeket szülnek. Megtapasztalják ezt nemcsak azok, akik valamilyen csapatsportot űznek, hanem a futók is.