Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Két meccs – négy pont
A Bicske már a hatodik percben vezetést szerzett Sopronban, de Kocsis Ármin a 10. percben egyenlített, így alakult ki az 1–1-es végeredmény Fotó: Tóth Péter

A hétvégén a Pápa ellen lépnek pályára Weitner Ádámék

Két meccs – négy pont

| Töreki Amand | Sport

Újabb sikereivel az NB III. nyugati csoportjában a hatodik helyen áll az SC Sopron együttese. A csapat múlt héten egyik meccsét megnyerte, a másikon döntetlent játszott.

Az előző héten két mérkőzésen lépett pályára az NB III. nyugati csoportjában szereplő SC Sopron labdarúgócsapata. Weitner Ádámék először a szerdai játéknapon 1–1-es döntetlent értek el a Bicskei TC együttese ellen. A soproni városi stadionban lejátszott találkozón a hatodik percben a vendégek szereztek vezetést, de Kocsis Ármin már a tizedik percben egyenlített, így alakult ki az 1–1-es végeredmény.

Nem volt ezzel még vége a hétnek, hiszen vasárnap tizenegy órás kezdéssel Ménfőcsanakon léptek pályára a piros-fehér fiatalok. A mérkőzés álomszerűen alakult a mieink számára, hiszen Kustor Noel mesterhármasával, Krizsonits Mátyás kettő és Gere Richárd egy találatával 6–0-ás győzelmet arattak a „megyei rangadón”. Diadalával az SC Sopron a 6. helyre lépett előre.

A hétvégén tovább folytatódik a bajnokság a soproniaknak, hiszen a Magyar Labdarúgó Szövetség versenykiírása alapján két tavaszi fordulót is az ősz folyamán játszanak le a csapatok. Vasárnap 14 órás kezdettel Pápán lépnek pályára Gere Richárdék. A Veszprém megyei Pápai Perutz FC-vel a szezonnyitón találkozott az SC Sopron, akkor 2–1-es pápai siker született. Azóta a Lengyel Ferenc által irányított pápaiak 19 mérkőzésen 6 győzelmet, 5 döntetlent és 8 vereséget értek el, így a 12. helyen szerepelnek a tabellán.

Az előző mérkőzésen kezdőként szereplő, gólt szerző és gólpasszt adó Gere Richárd a következőt nyilatkozta a hétvégi mérkőzés kapcsán: – Nagyon örülök neki, hogy hosszabb idő után ismét kezdőként számolt velem az edzői stáb. Próbáltam élni vele, érzésem szerint sikerült. A hétvégén ismét nem vár könnyű mérkőzés ránk, de remélem, vissza tudunk vágni az első fordulóban elszenvedett vereségünkért.

További eredmény:

Női NB II. 12. forduló Dunaújváros – SC Sopron: 4–4

Az alsóbb labdarúgó osztályokban véget ért az őszi szezon. 

Kapcsolódó cikkek