Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Jóganap testért és lélekért
Tavaly is népszerű volt a test és lélek fesztivál Sopronban Fotó: Soproni Téma-archívum

Jóganap testért és lélekért

| Madarász Réka | Sport

Jövő szombaton rendezik meg a III. Test és Lélek Fesztivált Sopronban. Idén is a jógáé a főszerep, többféle irányzattal is megismerkedhetnek a látogatók, továbbá kipróbálhatják a bodyART-ot és a pilatest.

Harmadik alkalommal is színes programokkal várják az érdeklődőket a GYIK Rendezvényházban a Test és Lélek Fesztivál szervezői. Jahn Krisztina, Wollaston Erika és Janicsák Enikő azzal a céllal álmodták meg a rendezvényt, hogy népszerűsítsék az egészséges életmódot, a jógát és általában a mozgást, valamint hogy felhívják a figyelmet arra, a test és a lélek harmóniája mindennek az alapja. Azok sem fognak unatkozni, akik szeretnének megpihenni a mozgásos foglalkozások után: a rendezvényház emeletén izgalmas előadások várják őket. Népszerű soproni és Sopron környéki szakemberek olyan változatos témákról fognak beszélni, mint például a párkapcsolat, az önismeret, a mentális és fizikai betegségek összefüggései vagy például a növényi étrend. Az emeleti csendteremben relaxációs és meditációs foglalkozásokon vehetnek részt a nyugalomra vágyók, az alkotni készeket pedig egész napos kreatív foglalkozások várják. Mint minden alkalommal, idén is lesz indiaiétel-kóstoló és táncelőadás, a földszinti kirakodóvásáron pedig jógás eszközöket, ruházati cikkeket, ékszereket, könyveket, süteményeket kínálnak a kiállítók.  

Külön öröm, hogy idén is a rendezvény mellé állt a soproni önkormányzat és egy sportáruház.

A szervezők kérik, hogy a mozgásos foglalkozásokra mindenki hozzon magával jógaszőnyeget és plédet. A programok jellege miatt a rendezvényre 12 éven felülieket várnak. A fesztivál zárásaként a szervezők nyereményjátékkal kedveskednek a résztvevőknek: ajándékutalványokat, ingyenes jógaórákat sorsolnak ki.

Mindenkit szeretettel várnak november 16-án, jövő szombaton 9 és 17 óra között a GYIK Rendezvényházban. 

Kapcsolódó cikkek