Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Jó játék hazai győzelemmel

| Páder Vilmos | Sport

2017. október 8. óta – akkor a Kazincbarcikát verték 2–0-ra – először győzött hazai pályán az SVSE NB II-es labdarúgócsapata.

 Az elmúlt hét közepén Sifterék a Ceglédet fogadták, s  látványos, gólratörő játékkal, Batizi-Pócsi, Gyürki és Szabó Viktor góljaival 3–1-re legyőzték ellenfelüket. Az első fél órában a hazaiak olyan pazar játékot mutattak be, amit már nagyon régen várt a szurkolótábor.


A második játékrészben kiegyenlítettebb játék folyt, az SVSE szívvel-lélekkel, megalkuvást nem ismerve küzdött. Mindkét oldalon több gólszerzési lehetőség maradt ki, de a találkozó befejezése előtt a Cegléd Asztalos tizenegyes góljával szépített és beállította a 3–1-es végeredményt.
A mérkőzés végén a hazai közönség vastapssal jutalmazta kedvenc csapatának munkáját.


Bekő Balázs, az SVSE szakvezetője dicsérte játékosait: – Emberhátrányban is derekasan küzdöttünk. Csak gratulálni tudok a fiúknak!

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...