Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Jó hangulatú kupa
Az egykori kiváló centerre, Molnár Csabára idén is jó hangulatú emléktornával emlékeztek Fotó: Németh Péter

A Molnár emléktorna résztvevői támogatták a családot

Jó hangulatú kupa

| Munkatársunktól | Sport

A kilenc résztvevő csapat közül az MCS14 együttese nyerte a hétvégi Molnár Csaba emléktornát. A fiatalon elhunyt sportemberre hetedik alkalommal emlékeztek barátai, játékostársai.

Idén is sikeresen rendezte meg a Molnár Csaba emléktornát a Győr–Moson–Sopron Megyei Kosárlabda Szövetség, valamint a városi sportfelügyelet. A hetedik alkalommal lebonyolított sportrendezvény célja idén is az volt, hogy a résztvevők méltó módon emlékezzenek a kilenc évvel ezelőtt, fiatalon elhunyt kiváló sportemberre, barátra és játékostársra.

– Az idei évben végül tíz csapat fizette be a nevezési díjat, és kilenc vállalta a játékot – mondta el Wischy Péter szervező. – A döntőt az MCS14 együttese nyerte, megelőzve a Barátok csapatát. Érdekesség, hogy Vesztergom Zsolt és Kutasi Gergő személyében mindkét csapatban játszott egy-egy korábbi magyar bajnok kosárlabdázó. A hangulat kiváló volt, Molnár Csaba családját ez alkalommal is tudtuk támogatni. Érdekesség, hogy a család kérése az volt, hogy a következő évtől egyéb, jótékony célra fordítsuk a torna bevételét.

Kapcsolódó cikkek