Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Ismét taroltak a karetésok

| Munkatársunktól | Sport

Hétvégén rendezték Szombathelyen a XVIII. Sakura Kupa Országos Bajnokságot, melyen a soproni Shotokan Tigrisek SE versenyzői 2 arany-, 5 ezüst- és 11 bronzérmet szereztek.

A versenyt a World Karate Federation szabályrendszerében rendezték, amely a 2020-as japán olimpiaprogramjában is szerepel. A soproni egyesület sportolói közül Hende Dánielnek és Korényi Eszternek ez volt az első nagyobb megmérettetése.


Az egyesület elnöke, Gáncs Krisztián a kata versenyzés mellett bíróként segítette a verseny lebonyolítását. A versenyzőket Szalai László sempai segítette, igazgatta.


Két aranyérmet szerzett Gáncs Adrienn. Ezüstérmes lett Tarnai Krisztián, Tóth Balázs, Gáncs Dávid, Gáncs Adrienn, Gáncs Krisztián. Bronzérmet nyert Hende Dániel, Tóth Anna, Halász Kornél, Korényi Eszter, Gáncs Dávid, Németh Diána, Tarnai Krisztián és a Gáncs Adrienn – Korényi Eszter – Tóth Anna csapat.

Kapcsolódó cikkek

Pro Urbe díjas Török Zoltán

Pro Urbe díjas Török Zoltán

2019. 12. 18. | Rázó László

A soproni női kosárlabdázás és ­Török Zoltán neve az elmúlt két és fél évtizedben szinte összeforrt. Bajnoki és kupagyőzelmek sora, Ronchetti Kupa elsőség, soproni rendezésű ­Final Four, Euroliga-döntő – nehéz lenne felsorolni a klub eredményeit.

Nem csupán futó barátság

Nem csupán futó barátság

2019. 12. 18. | Huszár Judit

A közös sport, a közös élmények, szenvedések összekötnek, barátságokat, szövetségeket szülnek. Megtapasztalják ezt nemcsak azok, akik valamilyen csapatsportot űznek, hanem a futók is.