Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Ismét családi sportnap

| Munkatársunktól | Sport

December 12-én, szerda este 6 órától ismét családi sportnapot rendeznek az Ágfalvi úti sporttelepen. A családok fiatalabb tagjait labdajátékok várják, a szülők pedig Nagy Viktória atlétikaedző vezetésével tréningezhetnek és vehetnek részt vidám, játékos mozgásformákban.

– Ez az év utolsó ilyen rendezvénye, nagyon bízom benne, hogy a decemberben már természetes, hideg idő nem riasztja vissza a sportolni vágyó családokat – mondta Kósa István, a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség elnöke. – Mindenkit várunk az Ágfalvi úton, a Vasas pályán, ahol a műfüves, kivilágított létesítmény ilyenkor is tökéletes környezetet biztosít a szabadtéri mozgáshoz. Az idei évben 20 héten át szerveztünk különféle programokat az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt pályázat segítségével. Célunk ez alkalommal is az, hogy a soproni és környékbeli családok minél hasznosabban, egészségesebben, azaz sportolással töltsék el a szabadidejüket. 

A sportvezető hozzátette: hasonló program zajlott múlt pénteken a soproni műjégpályán, ahol ez alkalommal is rendkívül népszerű volt a családi jeges nap.

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...