Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Idén is Patrik-futás

| Munkatársunktól | Sport

Harmadik alkalommal rendezi meg március 18-án a Szent Patrik-napi jótékonysági futást a Paddy Sportegyesület.

Az eseménnyel idén is egy jó hangulatú rendezvényt szeretnének teremteni, melyen a résztvevők 5,5 kilométert futnak vagy 2 kilométert sétálnak. A rajt és a cél az előző évekhez hasonlóan a Széchenyi téren, a Szent Orsolya Gimnázium bejáratánál lesz. Aki pólót is szeretne kapni, az március 4-ig adhatja be előnevezését, póló nélkül március 14-én éjfélig várják a jelentkezéseket.

Aki korábban nem tud regisztrálni, de mindenképpen szeretne részt venni a futáson, a helyszínen jelentkezhet fél 10-ig, a rendezvény 10 órakor startol. A rendezvény kezdeteként 400 métert futhatnak a rövidebb távok kedvelői a Széchenyi téren, majd ezt követően indul a rajt: a résztvevők a belvárosban futnak, rendőri biztosítás mellett.


Idén sem veszik el a Szent Patrik-napi futás jótékonysági jellege: már két családot is szeretnének a szervezők támogatni a befolyt összegből, Tóth Tomika és Borsodi Máté családját. A jótékony célhoz járult hozzá a Sopron Basket csapata, amely felajánlott egy, a csapattagok által aláírt mezt, melyet elárverezve, az összeget szintén a két család megsegítésére fordítják.

Kapcsolódó cikkek