Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Győzelmi sorozat
Végig magabiztosan játszva, az ellenfelet a mérkőzés egészében nyomás alatt tartva 2–1-es győzelmet aratott az SC Sopron az érdiek ellen Fotó: Németh Péter

SC Sopron: Weitner Ádám fiai megállíthatatlanok

Győzelmi sorozat

| Töreki Amand | Sport

Hatból hat – folytatta győzelmi sorozatát vasárnap az SC Sopron felnőtt férfi labdarúgócsapata. A fiúk ezúttal az Érd gárdája ellen diadalmaskodtak, szombaton pedig a Komárom ellen lépnek pályára.

Az NB III. nyugati csoportjában szereplő SC Sopron zsinórban hatodik győzelmét aratta a hétvégén. A piros-fehér fiatalok a vasárnapi játéknapon a bajnokság egyik élcsapatát, a harmadik helyen álló Érdi VSE együttesét fogadták a városi stadionban. Weitner Ádám csapata végig magabiztosan játszva, az ellenfelet a mérkőzés egészében nyomás alatt tartva 2–1-es győzelmet aratott. Újabb diadalával 12 mérkőzésen immár 20 pontot gyűjtve 3 pontra megközelítette a dobogót.

A soproni csapatnak ezúttal egy nappal kevesebb ideje lesz a felkészülésre, hiszen a szombati játéknapon 15 órakor a Bozsik Péter irányította Komárom VSE-hez látogat. Aktuális ellenfelének eddigi bajnoki mérlege teljes egészében megegyezik az SC Sopronéval, hiszen 12 mérkőzésén 6 győzelmet, 2 döntetlent és 6 vereséget ért el. Az edzőváltással alapemberré váló belső védő Jakab Gábor nagy önbizalommal várja a mérkőzést: – Weitner Ádámmal korábban már dolgoztam együtt a Ménfőcsanak csapatánál, így tudtam, mire számítsak. Nagyon örülök neki, hogy az utóbbi mérkőzéseken kezdőként számolt velem, amit a játékommal igyekszem meghálálni. A csapatnak és személy szerint az én önbizalmamnak is jót tesz, hogy egymás után hat mérkőzést sikerült nyerni. Külön öröm, hogy a hétvégén az Érd ellen már a játékunk is jól nézett ki, úgy gondolom, ha így focizunk, akkor a Komáromot is le tudjuk győzni. Minden mérkőzést egy döntőnek fogunk fel, és nagyon remélem, minél később fog megszakadni ez a győzelmi sorozat.

További soproni eredmények:

Duna Takarék megyei I. osztály 8. forduló: SFAC 1900 – Loland-Nyúl: 3–4

Megyei II. osztály soproni csoport 8. forduló: Fertőszentmiklós – SVSE-GYSEV: 4–2

Női NB II. nyugati csoport 6. forduló: Fehérvár FC – SC Sopron: 14–0

Kapcsolódó cikkek