Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Futás holdfénynél, esőben

Négy távon mérhették össze erejüket a résztvevők

Futás holdfénynél, esőben

| Munkatársunktól | Sport

A szeles, hűvös őszi idő, valamint az eső sem zavarta a II. Éjszakai Futás résztvevőit. Összesen 372-en teljesítették a különböző távokat a szombati megmérettetésen.

„Köszönet a szervezőknek, önkénteseknek, útvonalat biztosítóknak! Fantasztikus!”, „Hatalmas élmény volt a tegnap este. Számomra egy örök élmény marad!” – ilyen és ezekhez hasonló értékeléseket írtak az éjszakai futás résztvevői az esemény közösségi oldalára. A versenyt idén második alkalommal szervezte meg a Paddy Sportegyesület. Ezúttal négy különböző távon: 3,5, 7, 14 és 21 kilométeren mérték fel az erejüket, állóképességüket a fu­­tók. Most chipes időméréssel is készültek a szervezők, érmet mindenki kapott, a kategóriák leg­­jobbjait pedig külön jutalmazták. Érdekesség, hogy a versenyen valamennyi induló teljesítette a tá­­vot. Ezúttal a hölgyek voltak többségben, 203-an futottak a 169 férfi mellett. Többen családdal, gyermekkel érkeztek, ők szurkolással is segítették az elázott futókat, az útvonalat pedig polgárőrök, rendőrök biztosították.

A szervezők mindenkinek meg­­köszönték a részvételt, és már most közzétették a következő eseményük időpontját: 2018. már­­cius 18-án tartják a III. Szent Patrik-napi jótékonysági futást.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.