Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Folytatódik a bajnokság
A Pannonhalma ellen 3–0-s győzelmet aratott az SC Sopron Fotó: Németh Péter

Az SC Sopron játékosai mindkét meccsen nyertek

Folytatódik a bajnokság

| Páder Vilmos | Sport

Az SC Sopron kivételével focicsapataink vereséget szenvedtek múlt héten.

Hétközben előrehozott bajnoki találkozót játszott az SC Sopron a Pannonhalma ellen, s magabiztos játékkal 3–0-s győzelmet aratott. A szeptember 22-i fordulót azért hozták előre, mert ekkor a soproniaknak Magyar Kupa kötelezettségük lesz. A sorsolás szerint vasárnap a Lébény otthonában lejátszott találkozón ismét kiválóan szerepeltek Honyákék. Végig irányították a játékot, nagy nyomás alatt tartották a hazaiakat. Végül 5–0 arányban győztek. Honyák Máté tartja kirobbanó formáját, ismét mesterhármast ért el. A fiatal, tehetséges Horváth Dominik két góllal járult hozzá csapata győzelméhez. A listavezető hazaiaknak továbbra is szükségük lesz a jó teljesítményre, mivel a nagy rivális Csorna látogat a Káposztás utcába.

Továbbra sem megy a SFAC legénységének, hazai pályán kapott négy gólt a nem túl acélos Gönyű együttesétől. Az Anger réti fiatalok továbbra is pont és gólöröm nélkül sereghajtók (SFAC– Gönyű: 0–4).

Megyei II. osztályú mérkőzésen az SVSE 3–0 arányban vereséget szenvedett hazai pályán a jobb erőkből álló Hegykő együttesétől, s elvesztette veretlenségét.

Megyei III. osztályú találkozón a listavezető Balf pályaválasztóként 4–1 arányban kikapott az újjáalakult Lövő gárdájától.

NB II-es női mérkőzésen Soroksáron 8–3 arányban kikapott az SC Sopron együttese. Páli Gyöngyi duplázott, de ez is kevés volt a jobb eredmény eléréséhez. Az SC Sopron megfiatalított együttesének még szoknia kell az NB II-t. 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek