Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Focieredmények

| Munkatársunktól | Sport

Megyei I. osztály.


Fertőszentmiklós – SC Sopron: 0–5 

Fertőszentmiklóson 5–0 arányban nyert az SC Sopron labdarúgó csapata, így folytatta győzelmi sorozatát az együttes. Ágoston Zsolt tanítványai tíz fordulóból kilencet megnyertek. A hétvégén nagyon nehéz mérkőzés vár Kelemenékre, a listavezető, tavaly még NB III-as Csorna látogat Sopronba.

NB II.

Nők: SC Sopron – ZTE: 2–1

A lányok a harmadik helyezett ZTE-t fogadták a Káposztás utcai stadionban, s nagy küzdelem után Sábián Réka és Páli Gyöngyi góljaival megszerezték a három pontot. Hat forduló után, öt győzelemmel és egy döntetlennel megerősítették pozíciójukat a tabella második helyén.

Jánossomorja – SFAC: 4–1

Kocsis Tamás, a piros-fehérek szakvezetője elmondta: – Örülünk a bajnokságban szerzett második gólunknak, amely egy szép akció befejezéseként született. Mezőnyben a Jánossomorja fölénk nőtt, de a játékunk stabil maradt.

Megyei III. osztály

SVSE–Sopronhorpács: 3–2

A lila-fehérek győzelmükkel átvették a vezetést a tabellán. Mozsolics Jenő szakvezető örült a győzelemnek, de véleménye szerint bőven van mit javítani játékukon. A hétvégén szabadnaposak lesznek a bajnokságban, az üres időt csapatépítő tréninggel töltik ki.

Öregfiúk bajnokság

SC Sopron – Halászi: 1–0

A nyolcadik fordulóban ismét győzelemmel rukkoltak elő az egykori kedvencek. Tikosi Gyula, az NB I-et megjárt labdarúgó látványos góljával győztek a hazaiak. A kiváló csatár fölényesen vezeti a házi góllövő listát. 

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.