Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Finisben a kispályás foci

Finisben a kispályás foci

| Páder Vilmos | Sport

A sorsolásnak megfelelően június 8-án ér véget a városi kispályás labdarúgó-bajnokság. Már csak négy, illetve öt forduló van hátra, a finishez érkezve pedig egyre feszültebb és izgalmasabb a küzdelem.

A tavaszi szezonban megszaporodott a piros lapok száma, a játékvezetők a megszokottnál többször alkalmazták a legszigorúbb fegyelmezési eszközt.
Az I. osztályú bajnokságban június 6-án, szerdán 20.30-kor eldől, ki lesz a bajnok. Ekkor játszik egymással az első és második helyezett, a Central Palace és a Sportuszoda. A harmadik hely várományosa a Limit Change.


A II. osztályban a König FC már bajnoknak tekinthető, a további helyezésekért még nagy küzdelem várható a Poliprofil Kft., a Fire-Natura és a Huber Borozó csapatai között.


A III. osztályban az Argo FC tíz ponttal vezeti a bajnokságot, győzelme biztosnak tűnik, a dobogós helyekért a Zamek FC, az SFC, a Polgármester Vendéglő Fertőszéplak, a Manual FC és a Muzsaji Tóvendéglő versengenek.


A IV. osztályban az Exvax, az S. Vízmű SE, az SRSE, a Let’s Move Team és a Fidelissima csapatai között dől el, kik állhatnak a dobogóra.
A senior csoport bajnoka várhatóan a Közti II. együttese lesz.

Kapcsolódó cikkek

A 35. Sportgála díjazottjai

2024. 03. 03.

Idén is jutalmazta az önkormányzat azokat a sportolókat, akik az előző évben eredményesen képviselték városunkat országos és nemzetközi versenyeken. A...

Sporttörténet Sopronban

Sporttörténet Sopronban

2024. 03. 20. | Papp Győző

Részben az 1989-es páneurópai piknikre emlékezve rendezték 1990. október 14-én Sopronban a Magyarország–Németország női labdarúgó Európa-bajnoki selej...