Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Február 24-én sportgála
Rengeteg eredményes soproni sportolót köszönthetnek a 2018-as sportgálán is Fotó: soproni téma-archívum

Csiszár Szabolcs: „A város büszke versenyzőire”

Február 24-én sportgála

| Rázó László | Sport

Idén február 24-én köszönti legeredményesebb sportolóit Sopron. A városi sportgála színvonalas programokat ígér.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nagyszabású sportgála keretében köszönti legeredményesebb sportolóit vá­ro­sunk. Az önkormányzat azokat a versenyzőket jutalmazza, akik a tavalyi évben nemzetközi megmérettetéseken, országos bajnokságokon értek el kiemelkedő eredményeket. A 29. alkalommal megrendezett sportgálát február 24-én, szombaton 16 órakor rendezik a No­vo­ma­tic-arénában.


– A sportgála célja továbbra is egyértelmű: szeretnénk elismerni a kiválóan teljesítő sportolókat. Szerencsére Sopronban tavaly sem volt hiány kimagasló eredményekben, a város pedig büszke ezekre a versenyzőkre, és így is szeretnénk jelezni számukra, hogy mennyire megbecsüljük a teljesítményüket – mondta Csiszár Szabolcs városi sportfelügyelő.

Csiszár Szabolcs
A rendezvény kísérőprogramjai között megtaláljuk a népszerű Soulwave zenekar fellépését, a Sopron Táncegyüttes, a HUNGARockY Táncegyesület, illetve DJ Jokó szórakoztatja a közönséget. A belépés idén is ingyenes lesz a rendezvényre, a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Kapcsolódó cikkek