Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Ezüstérmes karatésok

| Munkatársunktól | Sport

Eredményesen szerepeltek a soproni karatésok az országos megmérettetéseken.

A Soproni MAFC Karate Waido Fight Academy versenyzője, Ferenczi Csongor a -85 kilogrammos mezőnyben az előkelő második helyet szerezte meg a hétvégi kyokushin karate bajnokságon Tatán. A Magyar Kyokuhsin Karate szervezeteinek felnőtt knock down magyar bajnokságán 36 különböző klub 90 karatékája vett részt, itt érte el az előkelő második helyezést a soproni versenyző, akit Demeter Zsolt készített fel. 

A Shotokan Tigrisek SE sportolói ugyanezen a hétvégén Vasváron szerepeltek, itt rendezték meg a XIX. Sakura Kupa WKF országos shotokan karate versenyt. A soproni egyesület 10 fős csapattal vágott neki az év első megmérettetésének, ahol szép sikereket ért el. Második helyezett lett Vass Hunor, Gáncs Adrienn, Halász Kornél, Gáncs Dávid, Tarnai Krisztián, Gáncs Krisztián, Gáncs Nóra, harmadik helyen végzett Tátrai Dóra, Gáncs Dávid, Gáncs Adrienn, Tarnai Krisztián, az ötödik helyet szerezte meg Tarnai-Németh Kilián, Gáncs Nóra, Tátrai Dóra, Gergácz Péter, Halász Kornél.

A Shotokan Tigrisek SE rendezi meg a Barátság Kupát és edzőtábort február 22. és 24. között Sopronban. A Wacław Felczak Alapítvány támogatásával megvalósuló rendezvényen magyar és lengyel karatésok edzőtáboroznak városunkban, majd kiegészülve osztrák és további magyar versenyzőkkel összemérik a tudásokat. 


Ferenczi Csongor, a Waido Fight Academy versenyzője második lett a magyar bajnokságon

Kapcsolódó cikkek