Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Évadzáró a Darazsaknál

| Munkatársunktól | Sport

A Novomatic-arénában gyűltek össze a vasárnapi évzáróra a Soproni Darazsak Akadémia csapatai, edzői és a gyerekek szülei.

Abdai Géza társadalmi elnök kiemelte, az ovisokkal együtt több mint 400 gyerek mozog rendszeresen az akadémia keretei között. Czukorné Hollós Anna, az akadémia elnöke pénzügyi és szakmai oldalról értékelte az elmúlt egy évet.

A Raabersport Kft. ügyvezetője, Török Zoltán ismertette mindazokat a beruházásokat, fejlesztéseket, amelyeknek köszönhetően évről évre magasabb szinten, profi körülmények között folyhat a munka. Bejelentette: kicserélik a kisterem 30 éves parkettáját. A csapatok és edzőik köszöntése után a hagyományos díjak átadása következett.

A Legszorgalmasabb Kisdarázsnak járó serleget a Csípős Darazsak kenguru kosarasa, Szabó Rozina vehette át. A Legjobb Darázs Játékos a felnőtt csapatban is bemutatkozott Czukor Dalma lett, míg a Legeredményesebb Darazsas Edzőnek járó kupát Czirják Szilvia érdemelte ki.

Kapcsolódó cikkek

Bajnoki elődöntőben

Bajnoki elődöntőben

2024. 04. 03. | Munkatársunktól

Folytatja remek szereplését a Sopron Basket női kosárlabdacsapata: Gáspár Dávid tanítványai a Magyar Kupa megszerzése után bejutottak a bajnoki negyed...