Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Egyéni edzések
A Sopron Basket játékosai most egyéni edzés­munkát végeznek Fotó: Soproni Téma-archívum

Sopron Basket: értékes a kupagyőzelem

Egyéni edzések

| Munkatársunktól | Sport

Magyar Kupa-győzelemmel zárta az idei szezont a Sopron Basket női kosárlabdacsapata. A bajnokság felfüggesztését követően az együttes több légiósa hazatért, azonban van, aki Sopronban maradt.

– Miután a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége első lépésben felfüggesztette a bajnokságot, amerikai légiósaink, Briann January és ­Candice Dupree kérték, hogy hazatérhessenek szeretteikhez, ez meg is történt – tudatta ­Török Zoltán ügyvezető. – Pár nappal később a szövetség a bajnokság teljes lezárása mellett döntött. Ezt követően Tina Krajisnik-Jovanovic és Aleksandra Crvendakic is visszatért a családjához, Szerbiába, ahol házi karanténba kerültek. Jelena Brooks egyelőre Sopronban tartózkodik a családjával, szintén a városban vannak magyar kosárlabdázóink.

A sportvezető hozzátette: az átmeneti időszakban a játékosok egyénileg, az edzői stáb által meghatározott program alapján dolgoznak tovább.

Adódik a kérdés, hogy a jelenlegi helyzetben megnövekedett-e a Magyar Kupa-győzelem jelentősége a soproni klub életében. Török Zoltán hangsúlyozta: számukra a kupagyőzelem ugyanannyit ér, mint három hete, mikor magasba emelhették a kilencedik kupaelsőségért járó serleget. 

Kapcsolódó cikkek

Pro Urbe díjas Török Zoltán

Pro Urbe díjas Török Zoltán

2019. 12. 18. | Rázó László

A soproni női kosárlabdázás és ­Török Zoltán neve az elmúlt két és fél évtizedben szinte összeforrt. Bajnoki és kupagyőzelmek sora, Ronchetti Kupa elsőség, soproni rendezésű ­Final Four, Euroliga-döntő – nehéz lenne felsorolni a klub eredményeit.

Nem csupán futó barátság

Nem csupán futó barátság

2019. 12. 18. | Huszár Judit

A közös sport, a közös élmények, szenvedések összekötnek, barátságokat, szövetségeket szülnek. Megtapasztalják ezt nemcsak azok, akik valamilyen csapatsportot űznek, hanem a futók is.