Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Dobogós helyen az SC Sopron

| Munkatársunktól | Sport

Az idei év utolsó bajnoki mérkőzésére Győr–Gyirmótra utazott az SC Sopron csapata.

 A soproni fiatalok küzdelmes találkozón Kelemen szemfüles találatával 1–0 arányban győztek, így a 16 forduló alatt 14 győzelmet szereztek. Ágoston Zsolt vezetőedző a jó összetartó erőt, a kiváló csapatszellemet, valamint a céltudatosságot dicsérte játékosaiban. Kiemelte, hogy örül az elért eredménynek, de ezt nem szabad túlértékelni, szerényen kell dolgozni tovább. Az előrehozott tavaszi első fordulóban a listavezető Lipót, a Csorna és a Sopron is győzött, így ez a három együttes telel a tabella első három helyén. A Gyirmót, hazai pályán elszenvedett vereségével, komoly ponthátrányba került és leszakadt a feljutásért küzdőktől.

A SFAC a Pannonhalmával játszott hazai pályán és minimális, 3–0 arányú vereséget szenvedett. A Kocsis Tamás vezette csapat a sok kudarc ellenére kitartott és befejezte az évet. A tabella jelenlegi állása szerint a kiesést nem tudják elkerülni.

A megyei III. osztály soproni csoportjában a Nagylózs kérésére korábban elnapolt fordulót pótolták, s a listavezető vasutasok magabiztos játékkal 6–3-ra győztek. A soproniak az első fél­időben remek játékuknak köszönhetően 3–0-ra vezettek, majd a második játékrészben további találatokat szereztek. A gólokat Dancsecs (3), Mozsolics, Pethő és Sobor rúgták. 

Kapcsolódó cikkek