Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Családi sportnap
Fotó: Leczovics Zsolt

Családi sportnap

| sopronmedia.hu | Sport

Ebben a hónapban megtartották a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség szervezésében a családi sportnapot.

A negyedik alkalommal megtartott nyitott kapus sporteseményen Nagy Viktória szervező-sportkoordinátor várta az érdeklődőket.

A programon lehetőség nyílt többféle mozgási forma kipróbálására, melyek között voltak atlétikai gyakorlatok, sorversenyek, TRX, de természetesen bármire nyitottak voltak a szervezők, így akár focizni is lehetett.

A jó hangulatban telt eseményen kicsik és nagyok egyaránt jól érezték magukat, ahol a sport mellett a fókuszban a jókedv volt. Legközelebb szeptemberben várja az érdeklődőket a családi sportnap.

Kapcsolódó cikkek

Emlékfutás

2018. 10. 10. | Munkatársunktól

A Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége és honvédség 170 éves a magyar honvédség elnevezésű közös rendezvénysorozatának keretében az elmúlt héten pénteken emlékfutást tartottak Sopronban. A rajt előtt az evangélikus temető előkertjében koszorúzást tartottak. Az eseményen részt vett dr. Farkas Ciprián önkormányzati képviselő, tanácsnok is.

Győzelmi sorozat

Győzelmi sorozat

2018. 10. 10. | Páder Vilmos

Az SC Sopron létszáma folyamatosan növekszik, mára 600-an futballoznak az egyesületben az óvodásoktól az U19-es korosztályig, illetve a női szekciótól az öregfiúkig – és minden terület sikeresnek mondhatja magát.